Jonne Aaron soittaa keikan 100 metrin korkeudessa Turussa - uusi maailmanennätys?

25.07.2013 13:15 -

Jonne Aaron tekee historiaa Turussa ja samalla koko maailmassa, sillä DBTL-festareilla esiintyvä muusikko saa kunnian yrittää maailmanennätystä, jolloin hän olisi ensimmäinen sadan metrin korkeudessa esiintyvä artisti.

Nousun huimiin korkeuksiin mahdollistaa nostolava-auto, jota käyttäen voi nousta turvallisessa korissa jopa 104 metrin korkeuteen. Jotta esiintymisestä sadassa metrissä tulisi ennätys, pitää toimitus dokumentoida hyvin. Tähän ollaan jo varustauduttu.

- Otamme kuvia, niin yläilmoista kuin mittauslaitteistostakin. Korkeusmittari näyttää korin matkan realistisesti ja rehellisesti. Aiomme dokumentoida tapahtuman ehkä liiankin hyvin, festareilta viestitään.

Turvallisuus on taattu niin valjailla kuin turvaköydelläkin, ilman asianmukaisia turvatoimia yläilmoihin ei edes lähdetä. Jonne Aaronin seurana yläilmoissa on kuski, joka ajaa korin haluttuun korkeuteen. Korin alla roikkuvat kaiuttimet. Äänentoisto on hoidettu niin, että tuulen kantamoinen ei sekoita yläilmoista tulevaa Jonnen laulua ja lavalla veivaavan bändin soitantaa, vaan ne tulevat samassa tahdissa.

Jonne Aaronin ennätysyritys tapahtuu tänään torstai-iltana 25. heinäkuuta DBTL-festivaaleilla Turussa.



Radio Nova tekee lähetystä Turusta käsin Elli Collanin johdolla: 

Torstai 25.7 klo 15-19 
Perjantai 26.7 klo 19-22 
Lauantaina 27.7 klo 11-15

Down By The Laituri järjestetään Turussa 24-28.7.

Lue lisää täältä

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat