Liikkuva poliisi valvoo juhannuksen liikkujia - huomioi nämä asiat

19.06.2013 09:20 -

Tieliikennevalvonnan tavoitteena on vaikuttaa positiivisesti juhannuksen meno- ja paluuliikenteen liikenneturvallisuuteen näkyvällä nopeus- ja ajotapavalvonnalla sekä juhannuksen aikana paljastamalla rattijuopumuksia.

Juhannuksen aikaan valvonnan painopiste on rattijuopumusvalvonnassa, etenkin syrjäisemmillä seuduilla, joissa on paljon mökkiläisiä sekä erilaisia kylätapahtumia ym. väenkokoontumisia. Näkyvällä rattijuopumusvalvonnalla pyritään saamaan sekä rattijuopumuksia paljastettua, että rattijuopumuksia ennalta estävää vaikutusta

Vesiliikennevalvonnan tarkoituksena on ensisijaisesti saada kattavasti valvontakontakteja, partioida näkyvästi ja tavoittaa juovuksissa ajavia kuljettajia sekä ja kohdentaa valvontaa sellaisille alueille, missä poliisia ei juuri normaaliolosuhteissa näy sekä olla valmiudessa ihmisten hätätilanteissa vesillä ja saarissa.

Tänä juhannuksena valvotaan myös veneilijöiden polttoaineen käyttöä, Tulli valvoo muun valvonnan ohella myös polttoöljyn käyttöä vesiliikenteessä.

(Radio Nova, Poliisi)

Kilpailut

Uusimmat