ELC: Teinihysteriaa, häpeää ja Justin Bieber!

25.04.2013 09:00 -

Nykyteinit näyttävät voimansa Helsingissä perjantaina, kun megatähti Justin Bieber saapuu konsertoimaan vihdoin Suomeen. Bieberiä lämmittelee Robin, joten luvassa on todellinen teinien joukkohysteriapäivä.

Enbuske & Linnanahde Crew mietti fanittamista. Mihin se perustuu ja kuinka teinit sekoavat tasaisesti vuodesta toiseen eri ilmiöistä: hevoset, teinitähdet, leffatähti... mikä vain saa teinit liikkeeseen.

Mitä luultavammin perjantaina moni teini on pois koulusta ja juhlistamassa Justinin Suomen konserttia. Ruuhkiin kannattaa varautua, sillä tulijoita riittää.

Toisaalta, päästävätkö lapset vanhempiaan tuomaan heitä konserttipaikalle? Useat  teinit häpeävät vanhempiaan tai ainakin heidän saattamisintoaan, oli sitten kysymys koulusta, harrastuksista tai Justin Bieberin konsertista!

Kuuntele lisää:


Justin Bieber on juuri nyt uransa huipulla. Tähti konsertoi Suomessa perjantaina 26.4. loppuunmyydyllä Hartwall Areenalla.

Komisario Jere Roimu Helsingin poliisista kertoo MTV3:lle, että poliisi ei ole tehnyt Bieberin konsertin ja Suomeen tulon vuoksi erityisjärjestelyitä, mutta seuraa toki tilannetta tarkasti.

- Toivon, että mitään Tukholman kaltaista kaaosta ei tule, mutta ainahan se on mahdollista. Viranomaisten pitää osata ennakoida mahdolliset vaaratilanteet ja varautua niihin. Siksi seuraamme tiukasti, miten tilanne kehittyy.

- Mikäli väkeä rupeaa kertymään johonkin huomattavia määriä, asiaan reagoidaan. Tarvittaessa teemme yhteistyötä Helsingin pelastuslaitoksen kanssa.

Ensimmäiset ruuhkat koettaneen perjantaina puoliltapäivin, kun fanit matkaavat Helsingin keskustassa sijaitsevaan Kaisaniemen puistoon Justin Bieber -ennakkobileisiin. Kaikille avoin ilmaistapahtumaa alkaa kello 12.

Kaisaniemestä väki siirtyy Pasilaan konserttipaikalle mahdollisesti kulkueena. Hartwall Areenan ovet avataan kello 18. Poliisi toivoo, että fanikulkue ei haittaisi muuta liikennettä.

Lue lisää täältä

(Radio Nova, MTV3)

Kilpailut

Uusimmat