Stefan Lindfors kommentoi Diili-potkujaan: Tein ison virheen kun annoin Juhanan vetää shown!

23.04.2013 14:38 -

Julkkis-Diilin toiseksi viimeisessä jaksossa pelistä putosivat pois Juhana Helmenkalastaja ja Stefan Lindfors. Kaksikko sai haastavassa tehtävässä vastaansa Sedu Koskisen ja Maria Drockilan, jotka kohtaavat toisensa ohjelman finaalissa.

Kuuntele Stefan Lindforsin haastattelu:



Viimeisessä tehtävässä joukkueet järjestivät hyväntekeväisyysottelun. Kilpailijat saivat tehtäväkseen hankkia rahaa Hartwall areenalla järjestetyn jääkiekko-ottelun avulla. Yli 13 000 henkeä vetävä katsomo kumisi tyhjyyttään, kun kilpailijat saivat myydyksi hyväntekeväisyystapahtumaan vain kaksi lippua.

Epäurheilijamaisesta käytöksestä huolimatta Sedu Koskisen ja Maria Drockilan Toivo-joukkue sai kerättyä enemmän rahaa, ja kaksikko eteni Diilin finaaliin.

Enbuske & Linnanahde Crew tavoitti puhelimitse suunnittelija Stefan Lindforsin kommentoimaan potkujaan sarjassa.

- Sanotaan, että viimeinen tehtävä oli vähiten yhteistyösuuntautunut. Kun on kaksi ihmistä yhdessä ja vastakkain joukkueessa, on parivaljakon merkitys isompi.

- Tein ison virheen, siinä kun totesin: Juhana on projektipäällikkö, niin vetäköön shown. Ehkä olisin voinut olla itse mukana miettimässä, mitä me tehdään. Ei meillä ollut mitään hajua siitä mitä me tehdään, Lindfors tuumasi.

- Juhana oli meidän ja pomo ja veti linjaukset, Stefan kommentoi viimeiseksi jäänyttä tehtävää ja sen epäonnistumista. Lindfors ei halunnut kommentoida Helmenkalastajan johtamistapoja.

Diilin kotisivut

Kuva: MTV3

(radio nova, MTV3)

Kilpailut

Uusimmat