Hjallis Harkimo kommentoi Helsinkiin kaavailtua suurhallia: Verinen kilpailu - ei kummallekaan hyväksi!

14.11.2012 10:52 -

Hartwall-areenan rakennuttaneen liikemies Harry "Hjallis" Harkimon mukaan HIFK:n kaavaileman Helsinki Garden -hallihankkeen tarpeellisuuden arvioivat rahoittajat. Harkimo puhui asiasta Radio Novan Enbukse & Linnanahde Crewn haastattelussa.

Helsingin IFK tiedotti valtavasta hallihankkeestaan tiistaina (13.11) Suunnitelmien mukaan Helsinkiin, Mäntymäen kentälle kaavailtuun halliin tulisi urheiluareenan lisäksi muun muassa hotelli ja kauppoja.

Harkimo kommentoi jättihanketta Radio Novan Enbuske Linnanahde Crew -ohjelmassa tänään aamulla.

- Se mikä unohtui tuossa sanoa, on että alan tekemään teidän kilpailevaa ohjelmaa Hjalliksen kanssa. Siitä puhuisin mieluummin, kuin jostain kilpailevasta hallihankkeesta, josta ei ole annettu yhtään niin paljon tietoja, että siitä pystyisi jonkin arvion antamaan, Harkimo sanaili.

- Piirustukset on tehty ja se on siinä. Näköjään Helsingin kaupungin kanssa ei ole kauheasti puhuttu eikä ole rahoituslaskelmia. Minun on kauhean vaikea arvioida sitä. Meillä on oma bisnes ja pitkäaikaisia sopimuksia. Ei se muuta meidän toimintaa.

Harkimon mukaan rahoittajat tekevät päätöksen siitä, mahtuuko Helsinkiin kaksi suurta, uudenaikaista monitoimihallia. Hallin hinnaksi on arvioitu jopa 400 miljoonaa euroa. Rahoitus on tarkoitus kerätä yksityisiltä tahoilta.

- Jos rahoittajat ovat sitä mieltä, että rahoittavat, niin sitten mahtuu. Jos eivät rahoita, niin sitten ei mahdu. Minä en pysty sitä arvioimaan. Totta kai se synnyttää verisen kilpailun. En usko, että se on kummallekaan hallille hyväksi.

Kuuntele haastattelu:

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat