Idols-kisasta ponnahtanut Ilpo Kaikkonen julkaisi debyyttialbuminsa: Ahdistusta ja riemua!

10.11.2012 13:25 -

Hieman yllättäenkin takavasemmalta esiin kiilannut Ilpo Kaikkonen kuuluu tämän hetken suosituimpien artistien kärkijoukkoon. Miehen esikoisalbumi Ilpo Kaikkonen - Vol 1 julkaistiin 9. marraskuuta.

Levyltä on tähän mennessä julkaistu kaksi singleä, joista molemmat ovat nousseet radiohiteiksi.

Ilpon ensimmäinen sinkku Kleinbus keikkui kesän ajan soittolistojen kärkisijoilla. Toinen single Terveiset sinne taivaaseen jatkaa samalla positiivisella linjalla, tarttuen tekstissä hieman vakavaankin aiheeseen. Biisi jatkaa tasaista nousuaan soittolistoilla, ja on tällähetkellä esimerkiksi Radio Novan soitetuimpia kappaleita.

- Ensimmäinen levyni… Ajatus herättää pääkopassani paljon tunteita: ahdistusta, iloa, pettymyksiä ja onnistumisen riemua, enkä vieläkään voi uskoa, että tässä se on, viimein valmiina, viimein kädessäni, Ilpo miettii.

- Musiikkiunelmalle täysipäiväisesti omistautuminen oli paras päätös, jonka olen koskaan tehnyt. Toivonkin että se omistautuminen kuuluu ja välittyy myös tällä äänitteellä. Toivon myös, että sinäkin kuljet määrätietoisesti kohti unelmaasi, sillä juuri unelmat ovat suurin voimavara arjen jaksamisessa. Toteutuivatpa ne tai eivät, Ilpo Kaikkonen tunteilee.

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat