Yksi vuoden suosituimmista artisteista julkaisee menestyslevystään uusintapainoksen

08.11.2012 17:54 -

Lana Del Rayn debyyttialbumi Born To Die julkaistaan uusintapainoksena digitaalisesti perjantaina 9. marraskuuta - mukana jopa yhdeksän uutta kappaletta!

iTunesista levynsä ostava saa mukaan myös eksklusiivisen Burning Desire kappaleen.

Synkkää glamouria hehkuva uusintapainos on nimeltään Born To Die: Paradise Edition ja sisältää tuoreimman Ride-singlen. Legendaarisen Rick Rubinin tuottamana Ride äänitettiin Malibun maineikkaassa Shangri-La studiossa, jota myös aikoinaan Bob Dylan ja Eric Clapton pitivät toisena kotinaan. Vuosikymmenen tärkeimmäksi tuottajaksi aikoinaan valittu Rubin on tuottanut entuudestaan eturivin artisteja, kuten Jay-Z, Johnny Cash, The Beastie Boys, Metallica. Ride on Lanan itsensä kirjoittama, yhteistyössä Video Games – singlen parissa tutuksi tulleen Justin Parkerin kanssa.

Kymmenminuuttinen eepos kuvattiin tukevoittamaan uusinta Ride – singleä. Anthony Mandlerin ohjaama video ylitti vaikuttavat viisi miljoonaa katselukertaa muutamassa päivässä. Vuosi sitten julkaistu Born To Die albumi on myynyt maailmanlaajuisesti jo lähes kolme miljoonaa kappaletta. Lana on tälläkin hetkellä vahvasti esillä myös Suomen katukuvassa H&M:n mainoskasvona.

Herkkä artisti kertoo uransa tärkeimmän esiintymisen olleen jo 19-vuotiaana nuhjuisessa Brooklynin baarissa.

- Jos minulle oltaisiin naurettu sinä iltana, en olisi enää koskaan noussut uudestaan lavalle. Ikinä., Del Rey paljastaa.

- Hänessä on jotain fantastista karismaa ja tuntuu kuin hän olisi syntynyt aivan toiseen aikaan. Hänessä on jotain, joka vetoaa ihmisiin, kuvailee omalaatuinen elokuvaohjaaja David Lynch.

(Radio Nova, Universal Music)

Kilpailut

Uusimmat