Amin Asikainen yllättyi tanssivalmennuksestaan - opit käyttöön omiin treeneihin!

15.10.2012 17:16 -

Neljännessä Tanssii Tähtien Kanssa -lähetyksessä nähtiin todellinen yllätyspudotus, kun Amin Asikainen passitettiin kotimatkalle parinsa Jutta Heleniuksen kanssa.

Pari sai tanssituomareilta paso doblestaan 16 pistettä ja joutuivat toiseksi viimeiseksi pariksi. Kansan äänet eivät riittäneet pelastamaan paria ja niinpä kaksikko passitettiin kisasta pois.



- Ajattelin ennen tansseja ja niiden jälkeenkin, että vielä ei ole aika lähteä, mutta tuomareilta tuli tiukkaa palautetta ja kansa varmaan otti siitä, Amin kertoi tulosten selvittyä.

- Mä alkuun laskin, että mä, Erja ja Ristomatti ollaan ne kolme, jotka kamppailee siitä, kuka lähtee. Markku ja Erja onnistuivat aika hyvin siinä tanssissa ja sitten kun Ristomatti pääsi kuiville, sit mä ajattelin, että kyllä mä varmaan lähden, Asikainen kertasi tuntojaan.

Aminia hienosti valmentanut Jutta Helenius oli aidosti pettynyt tuloksesta.

- Kyllä harmittaa, nälkä jäi. Meillä olis ollut paljon annettavaa. Vielä olis ollut ässiä hihassa, Jutta mietti haikeana.

- Pitää itse ottaa mallia tosta valmennuksesta tuossa nyrkkeilyhommassa, että ite voisi käyttää samoja metodeja. Hyviä ideoita oli, millä sai tiedon menemään perille mulle, Amin kehuu valmentajaansa.

- Jutta on erittäin mukava persoona ja jos hänen perheelle sopii, niin voisimme keksiä jotain kivaa yhdessä, Asikainen suunnitteli.

Kuva: MTV3

Lue lisää tanssiuutisia täällä

(Radio Nova, MTV3)

Kilpailut

Uusimmat