Radio Nova lähettää helikopterit ilmaan kesäksi - Lue lisää!

13.07.2012 09:15 -

Radio Novan kesäohjelmisto on vauhdikasta myös ilmasta käsin! Liikennekopteri raportoi liikenteen sujumisesta, kun taas Kansalaiskopteri kuljettaa kuuntelijoita eri puolelle kesäistä Suomea.

Liikennekopteri

Valitse navigaattoriksi tänäkin kesänä Radio Nova liikenteessä. Kuskina toimii Lauri Salovaara ja tiimissä vahvistuksena liikennekopteri jossa sujuvimman reitin sinulle varmistavat ripeän autoilun ammattilaiset, Tomi Tuominen ja Antti Haajanen. RADIO NOVA LIIKENTEESSÄ KOTISIVUILLE PÄÄSET TÄSTÄ!

Liikennekopteri raportoi liikenteen sujuvuudesta perjantaisin kello 15.00 alkaen! KURKKAA VIDEO LIIKENNEKOPTERIN TESTILENNOLTA TÄÄLLÄ!

RADIO NOVAN KESÄOHJELMISTO LÖYTYY TÄÄLLÄ!



Kansalaiskopteri


Radio Novan Kansalaiskopteri lennättää koko kesän perheitä, pariskuntia ja ystävyksiä elämyksestä toiseen. Myös sinulla on mahdollisuus päästä yläilmoihin valitsemalla valmiista elämysvaihtoehdoista sopivin ja kuitata kopteri käyttöösi!

Lennätämme kesän aikana yhdeksän seuruetta eri puolille Suomea Holiday Club -kylpylähotelleihin kokemaan ikimuistoisia elämyksiä. Kahdeksan elämyksistä on etukäteen suunniteltu, mutta sinulla on mahdollisuus luoda ja suunnitella myös omasi. Voit tutustua eri vaihtoehtoihin alla olevien painikkeiden kautta. Toimi ohjeiden mukaan ja me toivomme, että se olet juuri sinä, joka kuittaa Kansalaiskopterin käyttöösi!

LUNASTA KANSALAISKOPTERI KÄYTTÖÖSI TÄÄLLÄ!

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat