Radio Nova tarjosi huikean elämyksen: Helikopterikyydillä naimisiin hotellin katolla!

27.06.2012 13:00 -

Radio Novan Kansalaiskopteri lennättää koko kesän perheitä, pariskuntia ja ystävyksiä elämyksestä toiseen. Myös sinulla on mahdollisuus päästä yläilmoihin valitsemalla valmiista elämysvaihtoehdoista sopivin ja kuitata kopteri käyttöösi!

Radio Novan Kansalaiskopteri kuljettaa juhannuksena tulevan avioparin Hannan ja Arin läheisineen hääpaikalle Saimaalle. Kuuntele tunnelmat upeasta reissusta!

Koko seurue lennätetään Saimaalle helikopterilla, vihkitilaisuus ja hääillallinen vietetään tunnelmallisella Holiday Club Saimaalla Lappeenrannan Rauhassa. Hääyö ylellisessä Linnahotellissa, mitä muuta elämänsä tärkeimmältä päivältä voisi odottaa.

Ile Jokinen kyseli Hannan kuulumisia, kun nainen istui meikattavana ennen suurta H-hetkeä. Kuuntele!

Kuuntele tuoreen morsiamen tunnelmat.

- Tämä on aivan ihanaa! Kannatti todellakin mennä naimisiin, suosittelen ehdottomasti kaikille muillekin, Hanna kertoi tunnelmistaan.

Radio Novan Kansalaiskopteri lennättää koko kesän perheitä, pariskuntia ja ystävyksiä elämyksestä toiseen. Myös sinulla on mahdollisuus päästä yläilmoihin valitsemalla valmiista elämysvaihtoehdoista sopivin ja kuitata kopteri käyttöösi!Lennätämme kesän aikana yhdeksän seuruetta eri puolille Suomea Holiday Club -kylpylähotelleihin kokemaan ikimuistoisia elämyksiä. Kahdeksan elämyksistä on etukäteen suunniteltu, mutta sinulla on mahdollisuus luoda ja suunnitella myös omasi. Voit tutustua eri vaihtoehtoihin alla olevien painikkeiden kautta. Toimi ohjeiden mukaan ja me toivomme, että se olet juuri sinä, joka kuittaa Kansalaiskopterin käyttöösi!

<cms gallery "Juhannus on kaunis kuin morsian" "4" />

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat