Helsingissä käynnistyi sateenkaarikansan juhlaviikko - teemana Tila!

25.06.2012 19:00 -

Helsinki Pride järjestetään 25.6-1.7.2012. Helsinki Priden teemana vuonna 2012 on Tila.

Kulttuuri- ja urheiluministeri, Vasemmistoliiton puheenjohtaja Paavo Arhinmäki on lupautunut Helsinki Pride 2012 -tapahtuman suojelijaksi.  

- Tänä vuonna Helsinki Pride -tapahtuman teemana on tila. Ihmisten rooli oman tilansa, oman ympäristönsä muokkaajana on kasvanut ja tulee kasvamaan tulevan vuosikymmenen aikana. Helsingistä on jo nyt tullut avoimempi ja hauskempi kaupunki. Tähän kaupunkiin ja tähän maahan pitää mahtua erilaisia ääniä, erilaisia ihmisiä. Yhteiskunta kuuluu kaikille, Arhinmäki toteaa.

Helsinki Pride on Suomen suurin ihmisoikeus- ja kulttuuritapahtuma, jonka tarkoitus on lisätä avoimuutta ja moninaisuuden arvostusta yhteiskunnassa. Pride järjestetään 25.6-1.7.2012. Viikkoon kuuluu kymmeniä tapahtumia, näkyvimpänä näistä Helsingin katuja halkova Pride-kulkue. Helsinki Priden järjestää valtakunnallisen Setan suurin jäsenjärjestö Helsingin seudun Seta ry.

Keksi iskulause Pride -kulkueeseen ja voita liput Madonnan keikalle!

Kaikkien tuntema Madonna on superartisti ja persoona, jossa yhdistyvät vapaus, rohkeus elää, välittämättä mitä muut hänestä puhuvat.

Vapaus ja tasa-arvo kaikille! Haluamme kutsua sinut mukaan tekemään rohkeasti maailmasta suvaitsevaisemman paikan.

Ota Madonnasta mallia ja keksi paras iskulause 30.06.2012 järjestettävään Helsinki Gay Pride -kulkueeseen.

(Radio Nova, Helsinki Pride)

Kilpailut

Uusimmat