PMMP:n Paula ja Mira: Vihdoinkin haaveemme toteutuu!

28.05.2012 21:00 -

PMMP ja Radio Nova siirtyvät yhdessä kesäaikaan. Tytöt kertoivat pitkäaikaisen haaveensa toteutuvan.

11.6. ilmestyy PMMP:n uusi levy Rakkaudesta. Levynjulkkarikeikkaan liittyy tyttöjen pitkäaikainen haave.

- Keikka on Loimaan torilla. Meillä on edelleen mökki siellä mutta se on jo ihan homeessa ja kuolleita hiiriä täynnä. Aikanaan lapsena kun tuli perustettua bändi, niin ajattelin että olisi olisi siistiä päästä soittamaan Loimaan torille - nyt se haave toteutuu, Paula kertoi.

Uuden levyn nimi on Rakkaudesta, albumi ei kuitenkaan ole täynnä erobiisejä.

- Siinä on aika erilaisia tarinoita rakkaudesta. Nyt tuli vain sellainen olo, että ollaan väistelty sitä teemaa aikaisemmilla levyillä, vaikka meillä onkin ollut ihmissuhteista kertovia lauluja. Tällä levyllä on biisejä esimerkiksi intohimoisesta rakkaudesta, koko levy tehtiin vähän eri kulmasta.

Katso haastattelu

<cms gallery "PMMP viikko" "4" />

PMMP - HELIUMPALLO (Youtube)

PMMP -KOTISIVUT

LUE MYÖS:

Mitä kuuluu PMMP:n Paulalle ja Miralle? PMMP Radio Novassa Eppu Salmisen vieraana uuden sinkun julkistamispäivänä 16.4. kello 14 -... PMMP:n levynjulkkarikeikka lähestyy! Kuudennen albuminsa julkaiseva PMMP järjestää levynjulkaisukeikkansa Loimaan torilla maanantaina 11.... PMMP palaa keikoille kesällä! Maamme suosituimpiin yhtyeisiin kuuluva PMMP palaa keikoille ensi... PMMP Radio Novan haastattelussa - kuuntele uusi kappale! PMMP julkaisee uuden albumin kesäkuussa. Mira ja Paula Eppu Salmisen... PMMP äänessä jälleen naisiin kohdistuvan väkivallan estämiseksi Kansanedustajaehdokkaat keskustelevat naisiin kohdistuvasta väkivallasta Kansallisteatterin Lavaklubilla perjantaina 11.3. Amnestyn Suomen osaston järjestämässä tilaisuudessa kuullaan...

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat