Peliyhtiöt uskovat Suomen yltävän kympin joukkoon viisufinaalissa

13.05.2011 19:00 -

Peliyhtiöt Unibet ja Betsafe uskovat Suomen Paradise Oskarin mahdollisuuksiin päästä kymmenen parhaimman esiintyjän joukkoon huomisessa Euroviisujen finaalissa.

Kisan kärkeen veikkaillaan ranskalaistenorin Amaury Vassilin korsikan kielellä esittämä kappale Sognu kertoimella 2,30. Ranskan jälkeen kärkeen veikkaillaan Irlantia (kerroin 6,00), Azerbaidzhania (8,00) ja Iso-Britanniaa (12,00). (Unibet)

Suomi on edelleen kärjen tuntumassa kuudentena voittajaehdokkaana kertoimella 18,00. Paradise Oskarin on kuitenkin tehtävä kaikkensa menestyäkseen kisassa, sillä naapurimaat Ruotsi, Tanska ja Viro hönkivät niskaan kertoimella 20,00.

Vedonlyöntiyhtiö Betsafe on pitkälti samaa mieltä huomisen viisufinaalin kärkimaista.

Ranska on kertoimien valossa edelleen Euroviisujen selkeä suosikki. Viro, Iso-Britannia ja Ruotsi ovat pudonneet kyydistä, ja Irlanti on napannut itselleen kovimman haastajan roolin.

Suomi on kohennellut asemiaan välierissä; voittajakerroin on pudonnut suhteellisen merkittävästi, ja erikoisvetokerrointen valossa Paradise Oscar saattaa pärjätä erinomaisesti loppukilpailussa.

Euroviisut 2011 – tämänhetkiset kertoimet (Betsafe):

Ranska 2,40
Irlanti 5,70
Azerbaidzan 9,00
Iso-Britannia 11,00
Viro 15,00
Tanska 17,00
Ruotsi 18,00
Suomi 18,00

Euroviisujen finaali nähdään YLEN kanavilla 14.5 klo 22 alkaen.

(Radio Nova, Betsafe, Unibet)

LUE MYÖS:

Paradise Oskar ei ota paineita viisufinaalista: Telkkarikeikka! Paradise Oskarille eli Axel Ehnströmille on satanut paljon onnitteluja eilisillan jälkeen ja ihmiset ovat olleet iloisia hänen ... Paradise Oskarin loput kilpakumppanit selviävät tänään Toisessa semifinaalissa äänestävät vain ne maat, joiden edustajat kilpailevat finaalipaikasta... Viisutähti Paradise Oskar ei kuuntele muiden stailausvinkkejä Euroviisut kolkuttavat jo ovella. Saksassa, Düsseldorfissa käydään musiikkimittelön finaali 14. toukokuuta. Suomea lähtee paikalle edustamaan Paradise... Paradise Oskar selvitti tiensä viisufinaaliin! Suomen viisuedustaja Paradise Oskar selvitti tiensä viisufinaaliin kappaleellaan Da Da... Hämmästyttävä yhdennäköisyys - katso kuva! Radio Novan Taavi Salmivaara bongasi nämä kaksi... Euroviisujen suosikki pelkää epäonnistumista finaalissa Britannnian tämän vuoden viisuedustajana nähdään paluuta tekevä Blue... Tuomiopäivän masiina pilasi kaiken Minähän siis sain tehtävän tuottaja Satu... Paradise Oskar semifinaaliesityksestään: Oli rento olo! Vaatimaton Paradise Oskar kertoi Euroviisujen jälkeisiä tunnelmiaan Aamun... Näillä ohjeilla äänestät Euroviisujen semifinaalissa! Vuoden 2011 Eurovision laulukilpailun 1. semifinaali käydään tänään 10. toukokuuta. Suoraa lähetystä voi seurata Ylen...



Kilpailut

Uusimmat