Maailmanympärimatkan voittanut Anna: Onko tämä joku pilapuhelu vai oletko tosissasi?

26.08.2015 16:00 -

Novan päiväunen juontaja Elina Kottonen soitti lähetyksestä Annalle, joka oli aiemmin kesällä osallistunut Ideaparkissa järjestettyyn matkalahjakorttiarvontaan. Jaossa oli sekä 500 euron palkintoja että yksi vähän suurempi palkinto.

Elina soitti onnettaren suosimalle Annalle, joka heräsi puheluun päiväuniltaan. Sairaslomaa viettänyt nuhaisen kuuloinen nainen sekä yllättyi että ilahtui kovin saaneestaan puhelusta. 

Ensin Anna luuli voittaneensa 500 euron matkalahjakortin, ja ilahtui kovasti, sillä lokakuussa edessä ovat häät, mutta häämatkaa ei olla varattu eikä siihen olisi oikein budjettiakaan. Helpotuksen kuuli morsiamen äänestä, viisisataa euroa on jo mukavan häämatkapesämuna.

Mutta miten Anna reagoi, kun Elina sanoi, ettei tuota 500 euron lahjakorttia nyt tulekaan, vaan jotain aivan muuta?

Kuuntele liikuttava puhelu!

Matkalahjakorttikilpailu oli käynnissä sekä Oulun että Lempäälän Ideparkeissa kesän 2015 aikana. Jaossa oli 500 euron Kilroy-matkalahjakortteja sekä pääpalkintona maailmanympärimatka kahdella.

Annan voittamaan KILROY Megapack – Ideapark edition -palkinto on kahdelle hengelle tarkoitetu unelmapaketti. Se sisältää kaikki majoitukset, kuljetukset ja loma-aktiviteetteja. Paketti noin 1,5 kuukauden mittainen ja sen arvo on 17 500 €. Siihen sisältyy 4 päivää Japanissa, 10 päivää Australiassa, 7 päivää Uudessa Seelannissa, 7 päivää Fijillä ja 17 päivää Yhdysvaltain länsirannikolla.

 

 

Kilpailut

Uusimmat