Sari Seppälä muistelee rippikesäänsä: Keltainen mekko oli saatava!

27.06.2015 09:56 -

Nova ja DNA etsivät suomalaisten lapsuuden- ja nuoruudenmuistoja. Sari Seppälä jakaa oman tarinansa omalta rippikoulukesältään.

Juontaja Sari Seppälä poseeraa valokuvassa keltaisessa mekossaan.

– Kesä -83 oli se, missä häilyin lapsuuden ja aikuisuuden rajalla. Rippileiri Vesijärven Santasaaressa oli ensimmäinen kerta, kun olin kotoa poissa kokonaisen viikon. Olin aina sellainen koti-ikävöijä. Mutta 15-vuotiaana oli sitten uskallettava, kertoi Sari.

– Hormonit hyrräsi ja Jumalan sana jäi deittailun jalkoihin. Rippijuhlaan halusin välttämättä keltaisen mekon ja niinpä sellaisen itse ompelin. Punaiset kengät oli ainoat kokoaan kaupassa ja jo ostaessa pienet, mutta ne oli saatava! Varpaat mykkyrässä ja tuskan kourissa poseeraan tässä perheeni kanssa.

Tämä on siis Sarin näkemys tapahtuneesta. Mitäköhän Sarin vanhemmat kertoisivat samasta kesästä? Vai kertoiko Sari jo kaiken?

Jaa oma tarinasi, ja ilmoita mukaan myös läheisesi, joka kertoo asian oikean laidan – parhaat tarinankertojat pääsevät Novan Päiväohjelmaan jakamaan kertomuksensa.

Suoraan lähetykseen valituille palkintoina DNA:n tarjoamana lippuja kesäfestareille, leffalippuja ja viikkopalkintona Samsung Galaxy S6 -älypuhelin.

Osallistu kilpailuun!

Kuva: Sari Seppälän kotialbumi

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat