Ranteet esiin! Provinssirockissa haetaan aiempaa lyhyempiä jonoja

17.06.2015 08:50 -

Anniskelu- ja ravintola-alueilla toimiva festariraha toimii älysiruilla, joihin voi ladata arvoa sekä etukätee netistä että paikan päällä. n Premium-lipun ostajien saatavilla olevan ratkaisun toivotaan nopeuttavan janoisten ja nälkäisten asiakkaiden palvelua.

Ulkomailla festivaaleilla käynyt on törmännyt vastaavaan sähköiseen maksamiseen muun muassa Unkarin Sziget-jättifestivaaleilla. Ranneke toimii maksuvälineenä keäskuun viimeisenä viikonloppuna järjestettävässä Provinssirockin palvelupisteissä festivaalin anniskelualueilla, VIP-alueella ja festivaalin molemmista á la cárte -ravintoista.

Rannekkeen saavat Premium-lipun ostajat, ja siihen arvon lataaminen onnistuu ennen festivaalia tapahtuman kotisivun kautta, festivaalin pääportin VIP-pisteellä ja tapahtuman VIP-alueella.

Käyttäjän hukatessa tai rikkoessa rannekkeensa saa hän uuden, johon palautetaan alkuperäisiin ladattu arvo. Vanha siru mitätöidään. Arvon palauttamisen tapahtuman aikana mahdollistaa rannekkeiden rekisteröinti ostotilanteessa.

Jos rannekkeeseen jää arvoa festivaalin päättyessä, arvon voi lunastaa festivaalialueella tai jälkikäteen pyytämällä palautusta verkkolomakkeen kautta käyttämättömästä festivaalirahasta palvelumaksua vastaan.

Ensimmäistä kertaa nelipäiväisen Provinssin pääesiintyjiin lukeutuvat Novallakin soineet brittijätti Muse (kuvassa yllä), elektrotaitaja Calvin Harris sekä amerikkalainen rock-suuruus Faith No More.

Provinssi järjestetään Seinäjoen Törnävänsaaressa 24.-27. kesäkuuta.

Lue lisää aiheesta:

Kulttiyhtye Musta Paraati palaa — Herra Ylppö solistina edesmenneen Joren tilalla

Provinssin esiintyminen peruttu: Sam Smith kurkkuleikkaukseen — toipuminen vie ainakin kaksi kuukautta

Provinssirock uudistuu perinpohjaisesti – ensimmäiset artistikiinnitykset Muse ja Calvin Harris

Kuvat: Shutterstock ja Live Nation

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat