Radio Novan Ilta Oku Luukkainen ja Esko Eerikäinen

Radio Novan Ilta

Joka ilta Radio Novassa Esko Eerikäinen ja Oku Luukkainen niputtavat yhteen päivän parhaat asiat: musiikin, puheenaiheet, ilot ja innostumiset. Hyvää fiilistä ja biisejä joita ei voi olla hyräilemättä mukana. Soita studioon 0108 0600 tai kerro tekstarilla, mikä päivässäsi oli parasta – numero on 17275.

maanantaista torstaihin 18-22

Oku Luukkainen

Nimeni on Oku Luukkainen. Selästäni löytyy tatuoituna JYPin logo.. Kyllä. Tunnen olevani myös jyväskyläläinen sillä asuin paikkakunnalla useita vuosia. Huomattavasti pitempään kuin vaikkapa kotikylällä Kesälahdella. Viimeiset vuodet olen pitänyt kattiloita Helsingissä. Mutta stadilainen en ole. Ehkä vähän Hesasta. Olen sielultani lande.

Peruskoulun viimeisellä luokalla keskustelin opinto-ohjaajan kanssa siitä mitä alkaisin opiskelemaan kun yläaste tulee päätökseen. Keskiarvo tulisi huitelemaan jossain 7 ja 7,4 välillä joten se sinällään jo sulkisi lukion pois ja toisekseen en ollut muutenkaan erityisen motivoinut ajatuksesta. Minulle ei ole siunaantunut kädentaitoja jotka näkyisi vaikkapa lahjakkuutena autojen rassaamisen tai remppahommien kanssa. Parturi-kampaaja linja kiinnosti periaatteessa - koska tytöt - mutta oikesti ei. Päädyin opiskelemaan Radio ja tv-työtä ammattikouluun. Sillä tiellä olen edelleen 15 vuoden jälkeen. Minä innostun kun sinä innostut. Se motivoi minua radion tekemisessä.

Haluaisin loppuun lainata muutamaa arvostamaani henkilöä. Näissä on myös paljon minua. "Tämä ei oo varsinainen siivousmieli, ei ainakaan -halu. Paremminkin on kyse todellisuudentajusta. " -Äiti/Leila Luukkainen

It's just so weird. You go through life meeting people are all the same, you know. And they just think you're the same, too. And then one day, you meet this guy, but he's not the same, because he actually sees that you're not the same. And he knows, because he's the same way. -Roz Doyle

Esko Eerikäinen

Mä olen Esko, ja olen näin aikuisiällä löytänyt elämäni intohimoni - se on radio. Rakastan työtäni, sillä parhaimmillaan radio on todella alaston ja henkilökohtainen. Teen iltoja Okun kanssa ja meistä on muodostunut huipputiimi. Minulla on kohta kouluun menevä tytär, joka on kaikkeni ja josta ammennan ja opin päivittäin asioita. Näitä asioita mielelläni jaan kanssasi radiossa. Olen nähnyt paljon elämäni aikana, ja niitä tarinoita haluan kertoa sinulle. Viihdyttäminen ja välittäminen - niistä Novan illat on tehty.