Tänään Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa vieraillaan Isac Elliotin keikkabussissa

04.11.2015 19:30 -

Nuorella muusikolla koti on joskus kumipyörien päällä. Teini-idolin kanssa tehty jakso nähdään keskiviikkona 4. marraskuuta MTV3-kanavalla. Veitola pääsee ohjelmassaan kurkistamaan myös Mustan Barbaarin ja Jukka Pojan koteihin.

Yökylässä Maria Veitola on MTV3-kanavan uusi dokumentaarinen viihdeohjelma, jossa satojen haastatteluiden nainen, toimittaja Maria Veitola yökyläilee kymmenen tunnetun suomalaisen kotona. Ensimmäiseksi yökylään lähdetään elokuvaohjaaja Renny Harlinin luokse Kiinaan, jossa mies on tekemässä elokuvaa Johnny Knoxvillen ja Jackie Chanin kanssa.

Maria Veitolan kahden päivän ja yhden yön visiitti avaa katsojille meidän kaikkien tuntemien henkilöiden arkea, ajatuksia ja arvomaailmaa. Marialla riittää rohkeutta sukeltaa syvällisiinkin keskusteluihin, itseään säästämättä ja hilpeitä hetkiä unohtamatta. Hän muun muassa laulaa Rennyn kanssa kylpyammeessa ja tapaa Teuvo Hakkaraisen äidin. Yölliset tapahtumat ja omat tuntemuksensa vieraassa talossa Maria tallentaa omalla kamerallaan.

- Olin todella innoissani päästessäni mukaan tällaiseen, mutta olihan se tosi jännää ja erikoista mennä ihmisten luokse yöksi! Moni sanoi vierailun aikana, ettei heillä koskaan käy vieraita, eikä varsinkaan yökylässä. Tämä on selvästi konsepti, jota ei harrasteta, kertoo Maria Veitola.


Elliotin "koti" Norjan maaperällä

Poptähti Isac Elliotin keikkabussi on parkkeerattuna Norjaan. Veitolan vierailu Isac Elliotin kanssa nädään ruudussa 4. marraskuuta.

Ohjelmassa vieraillaan Renny Harlinin lisäksi kansanedustaja Teuvo Hakkaraisen, rap-artisti Mustan Barbaarin, hyvinvointivalmentaja Kirsi Salon, fitness-yrittäjä Jutta Gustafsbergin, reggaemuusikko Jukka Pojan, suunnittelija Ristomatti Ratian ja Anu Saagimin ja kansanedustaja Antti Kaikkosen ja tämän puolison Satu Taiveahon kotona. Maria suuntaa reissuillaan myös Suomen rajojen ulkopuolelle ex-alppihiihtäjä Kalle Palanderin perheen luokse Fuengirolaan.

Yökylässä Maria Veitola keskiviikkoisin MTV3-kanavalla klo 20.05 alkaen.

Kilpailut

Uusimmat