Vapun reseptit: Suklainen banaanipannari

16.10.2015 12:59 -

Kaikki tykkää pannukakusta, ja melkein kaikki tykkää suklaasta. Nämä kaksi, kun yhdistää, lopputulos on jälkkärimäinen, mutta ei kuitenkaan mitenkään turhan makea. Syö sellaisenaan, hillon tai marjojen kera tai ripottele päälle sokeria ja vaikka kermavaahtoa, kaikki käy!

Suklainen banaanipannari

1ps Myllyn Paras pannukakkujauhetta
9 dl suklaanmakuista manteli-, soija- tai kauramaitoa
2 kypsää banaania
(1 rkl neitsyt kookosöljyä)

Sekoita maito ja pannukakkujauhot keskenään tasaiseksi ja lisää joukkoon kookosöljy. Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen, anna taikinan tekeytyä sillä aikaa. Kun uuni on kuuma, kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille. Viipaloi banaani ohuiksi siivuiksi ja lado taikinan päälle. Paista pannari uunin keskitasolla noin 25-30 minuuttia.

Kilpailut

Uusimmat