Kaupallinen yhteistyö Tämän sisällön sinulle tarjoaa Myllyn Paras.
Vapun reseptit: Pinaatti-juustovohvelit
Taatusti tulen tekemään vohveleita jatkossakin, niin helppoa se oli. Maustoin tällä kertaa vohvelit suolaisilla mauilla, mutta toisaalta maut ovat sen verran mietoja, että söin vohveleita omenasoseen kera. Nämä toimii hyvin myös lapsille, sillä saat lapset syömään vihreää tätä kautta, jos sen kanssa on ongelmia.
Pinaatti-juustovohvelit
1 pss Myllyn Paras vohveli- ja lettujauhoa
1 dl kermaa
4 dl vichyä
2-3 kourallista tuoretta pinaattia
1 dl emmental- tai muuta juustoraastetta
Sekoita vohvelitaikina pusiin ohjeen mukaan. Voit laittaa myös kermaa vähän enemmän ja vähentää vichyn määrää. Ryöppää pianaatin lehtiä kiehuvassa vedessä 1-2 minuuttia. Purista lehdet kuiviksi ja silppua pienemmäksi. Lisää pinaattisilppu ja juustoraaste taikinaan. Paista vohveliraudalla kypsiksi. Tarjoa sellaisenaan tai vaikka omena- tai puolukkahillon kanssa.