Vapun reseptit: Pinaatti-juustovohvelit

29.08.2014 13:56 -

Tänään tehdään Arjan pyynnöstä vohveleita. Itse teen tosi usein lettuja, mutta nyt päätin tämän kunniaksi kaivaa vohveliraudan esiin. Olen saanut joskus töiden kauttaa vohveliraudan vuosia sitten, ja avasin paketin nyt.

Taatusti tulen tekemään vohveleita jatkossakin, niin helppoa se oli. Maustoin tällä kertaa vohvelit suolaisilla mauilla, mutta toisaalta maut ovat sen verran mietoja, että söin vohveleita omenasoseen kera. Nämä toimii hyvin myös lapsille, sillä saat lapset syömään vihreää tätä kautta, jos sen kanssa on ongelmia.



Pinaatti-juustovohvelit

1 pss Myllyn Paras vohveli- ja lettujauhoa
1 dl kermaa
4 dl  vichyä
2-3 kourallista tuoretta pinaattia
1 dl emmental- tai muuta juustoraastetta

Sekoita vohvelitaikina pusiin ohjeen mukaan. Voit laittaa myös kermaa vähän enemmän ja vähentää vichyn määrää. Ryöppää pianaatin lehtiä kiehuvassa vedessä 1-2 minuuttia. Purista lehdet kuiviksi ja silppua pienemmäksi. Lisää pinaattisilppu ja juustoraaste taikinaan. Paista vohveliraudalla kypsiksi. Tarjoa sellaisenaan tai vaikka omena- tai puolukkahillon kanssa.

Kilpailut

Uusimmat