Uber käynnistää suositun palvelunsa Helsingissä – tilaa edullinen kuljetus mobiilisovelluksella

19.11.2014 08:25 -

Yli 230 kaupungissa 46 eri maassa toimiva Uber tuo suositun palvelunsa Suomeen ja Helsinkiin. 19. marraskuuta lähtien helsinkiläinen voi tilata muutamassa minuutissa edullisen kyydin mobiililaitteeseen asennettavalla sovelluksella.

Tästä päivästä alkaen kyytiä vailla olevan helsinkiläisen voi tilata älypuhelimeensa ladattavalla ilmaisella Uber-sovelluksella muutamassa minuutissa tasokkaan ja edullisen kyydin, palvelu lupaa.

Kuten muissakin Uber-sovelluksissa, matkustajalle lähetetään ennen matkaa kuljettajan nimi, valokuva ja rekisteritiedot, ja perille päästyään asiakkaat saavat yhteenvedon matkasta sekä tarkan GPS-kartan reitistä. UberBLACK tekee yhteistyötä vain parhaiden ammattilaiskuljettajien kanssa, ja jokainen auto, kuljettaja ja matka on täysin vakuutettu.

Uber käynnistää UberBLACKin lisäksi myös erittäin suositun ja innovatiivisen uberPOP-kyydinvälityspalvelunsa. Uber selvittää kuuden kuukauden kokeilujakson aikana, tarkkaan valittujen Uber-kuljettajien avulla, miten kyydinvälitys voidaan järjestää Helsingissä parhaiten ja mitä etuja se tuo kaupunkilaisille.

Uber on teknologiayritys, jonka innovatiivinen älypuhelinsovellus tunnistaa käyttäjän sijainnin puhelimen GPS-toiminnon avulla ja ilmoittaa sijainnin perusteella lähimmän vapaan kuljettajan.

Matkustajat voivat tilata kyydin mihin tahansa Helsingissä – vain painiketta napauttamalla. Palvelu toimii ilman käteistä rahaa (kyyti maksetaan luottokortilla sovelluksen kautta), luotettavasti (Tukholmassa keskimääräinen noutoaika on 3–4 minuuttia) ja laadukkaasti (matkustajat pisteyttävät jokaisen kyydin).

- Olemme hyvin innoissamme palvelujemme käynnistämisestä Helsingissä. Suomalaiset ovat aina suhtautuneet avoimin mielin uutuuksiin ja omaksuneet innovaatiot nopeasti, joten odotamme innolla Uberin esittelemistä suomalaisille. Uber on osoittautunut erittäin suosituksi Ruotsissa, missä on käytössä useita Uberin palveluista. Toivomme, että palvelumme saavuttavat samanlaisen suosion myös muualla Pohjoismaissa. Haluamme myös nähdä, millaisia hyötyjä kuuden kuukauden uberPOP-kokeilu tuo helsinkiläisille. Olemme iloisia siitä, että voimme kokeilla kyydinvälitystä myös Helsingissä, summaa Uberin Iso-Britannian, Irlannin ja Pohjoismaiden markkinoiden johtaja Jo Bertram.

Mikä on UberBLACK?

UberBLACK on yksi Uberin monista tuotteista, jotka yhdistävät matkustajia ja kuljettajia toisiinsa. Tästä päivästä alkaen kyytiä vailla olevan matkustajan täytyy ainoastaan ladata älypuhelimeensa ilmainen Uber-sovellus, jonka avulla hän voi muutamassa minuutissa tilata tasokkaan ja edullisen kyydin. Kuten muissakin Uber-tuotteissa, älypuhelinsovellus lähettää ennen matkaa asiakkaalle kuljettajan valokuvan, nimen ja rekisteröintitiedot, ja perille päästyään matkustaja saa sähköpostitse yhteenvedon kyydistä ja GPS-kartan reitistä. Uber tekee yhteistyötä vain parhaiden ammattilaiskuljettajien kanssa, ja jokainen auto, kuljettaja ja matka on täydellisesti vakuutettu.

Mikä on uberPOP?

uberPOP on Uberin kyydinvälityspalvelu. Halpa, turvallinen ja luotettava – kaikki yhdellä sovelluksen napautuksella. uberPOP-kuljettajilta edellytetään ajokorttia, moitteetonta taustaa ja vakuutusta. Uber valikoi kuljettajat ennen kuin he saavat käyttää alustaa ja jakaa ajoneuvonsa muiden käyttäjien kanssa. Kyytien hinnoilla katetaan ainoastaan auton omistajan kustannukset eikä niillä tavoitella voittoa.

Kilpailut

Uusimmat