Tiistaina piparilla bussiin - lue lisää hauskasta tempauksesta!

16.12.2013 08:41 -

Matkahuolto siirtyy pipariseen matkalippuun – yhden päivän ajaksi. Joulukuun 17. päivä bussimatkustajat saavat mahdollisuuden osoittaa joulumielensä leipomalla matkalippunsa itse.

Tempauksella Matkahuolto haluaa ilahduttaa asiakkaitaan vuoden kiireisimpänä matkustusaikana.
Yhden päivän ajan bussimatkustajat voivat osoittaa joulumielensä leipomalla matkalippunsa itse. Matkahuollon toimipaikassa esitetty piparinen lippu oikeuttaa vapaavalintaiseen yhdensuuntaiseen bussimatkaan kampanjapäivänä. Piparinen matkalippu -tempaukseen voi osallistua Matkahuollon toimipaikoissa kaikkiaan 42 paikkakunnalla ympäri Suomen.

- Piparinen matkalippu on meidän tapamme kiittää matkustajiamme kuluneesta vuodesta ja muistaa heitä vuoden kiireisimpänä matkustusaikana. Joulukiireistä huolimatta bussissa matkustaminen on mukavaa ja helppoa. Toivomme että ihmiset ovat liikkeellä hyvällä joulumielellä, sanoo Matkahuollon liiketoimintapäällikkö Jukka Ylitalo.

Piparisen matkalipun tulee olla ihan oikea perinteinen piparkakku, josta käy selvästi ilmi toivottu lähtöpaikka ja määränpää esimerkiksi sokerikuorrutteella. Piparisen matkalipun tulee olla kokonaan syötävä.

Piparisella matkalipulla ei voi nousta suoraan bussiin, vaan se tulee esittää Matkahuollon toimipaikassa, jossa se vaihdetaan bussilippuun. Lippu on henkilökohtainen ja oikeuttaa yhteen yhdensuuntaiseen matkaan 17. joulukuuta liikennöidyillä vuoroilla. Piparisia matkalippuja on jaossa rajoitettu määrä.

Piparinen matkalippu -tempaukseen osallistujat voivat jakaa omat lippunsa Twitterissä ja Facebookissa käyttäen tunnistetta #piparilippu.

Piparinen matkalippu kelpaa seuraavissa Matkahuollon toimipaikoissa: Forssa, Hamina, Helsinki, Huittinen, Hyvinkää, Hämeenlinna, Iisalmi, Imatra, Joensuu, Jyväskylä, Järvenpää, Karhula, Kemi, Kokkola, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Lapua, Lohja, Loimaa, Mikkeli, Mäntsälä, Oulu, Pieksämäki, Pietarsaari, Pori, Porvoo, Rauma, Riihimäki, Rovaniemi, Salo, Sastamala, Savonlinna, Seinäjoki, Sodankylä, Tampere, Turku, Vaasa, Varkaus ja Ylivieska.

(Radio Nova, Matkahuolto)

Kilpailut

Uusimmat