The Corrs -yhtye pitkästä tauostaan: Tarvitsimme kukin aikaa omalle perheellemme

30.11.2015 16:22 -

Irlantilaisyhtye The Corrs tekee paluun uuden White Light -albumin myötä. White Light on the Corrsin ensimmäinen iso julkaisu vuoden 2004 jälkeen.

The Corrs -yhtyeeltä on yli kymmenen vuoden jälkeen ilmestynyt uusi albumi. White Light on the Corrsin ensimmäinen iso julkaisu sitten vuoden 2004 Borrowed Heaven –albumin. Ensimmäinen albumilta lohkaistu single on nimeltään Bring On The Night, ja se julkaistiin lokakuun lopulla.


 
Viimeisen kymmenen vuoden ajan The Corrs on keskittynyt perhe-elämään tahoillaan. Kaksi yhtyeen jäsenistä, Sharon ja Andrea, ovat tosin vuosien varrella luoneet myös soolo-uraa. Kuluvan vuoden 2015 aikana yhtye on kuitenkin viettänyt tiiviisti aikaa studiossa valmistellen uutta albumiaan.
 
The Corrs –yhtyeeseen kuuluvat sisarukset Andrea (laulu), Sharon (viulu, laulu), Caroline (rummut, piano, laulu) sekä Jim (kitara, piano, laulu). Yhtyeen debyyttialbumi Forgiven Not Forgotten julkaistiin vuonna 1995, ja yhtye on tähän päivään mennessä myynyt 40 miljoonaa albumia. Yhtyeen saundi on tunnistettava ja omaleimainen yhdistelmä kelttiläistä perinnettä sekä poprocktraditiota. Yhtye muistetaan mm. hiteistään Breathless, Runaway, Only When I Sleep sekä I Never Loved You Anyway.


Katso The Corrs -yhtyeen White Light -haastattelun osa 1, jossa he kertovat taukoon johtaneista syistä.

Kilpailut

Uusimmat