Tästä voisivat kaikki ottaa mallia: Vanhemman leidin ja nuoren miehen koskettavasta kohtaamisesta tuli some-hitti

06.11.2014 17:23 -

Startup -yritys Venuun perustaja Jerome Saarinen päivitti muutama tunti sitten Facebook-sivuilleen yhteiskuvan kadulla sattumalta tapaamansa vanhemman leidin kanssa. Kaksikon koskettavasta kohtaamisesta kertova päivitys on lyhyessä ajassa saanut lähes 20 000 tykkäystä. 

Tapahtuma-alan yrittäjä Jerome Saarinen kirjoitti tänään Facebook-sivuillaan kohdanneensa sattumalta liikennevaloissa vanhemman leidin.

– Kävelin kohti toimistoa aamusalin ja vetisen lumisateen inspiroimana, kun viimeisissä liikennevaloissa odotellessani katseeni kohtasi viereeni tulleen hieman vanhemman leidin katseen ja avasimme keskustelun. Kysymykseen, "miten elämä voi" sain vastauksen: "Muuten kaikki on hyvin, mutta näin yli 90-vuotiaana lonkka vihoittelee eikä enää ole yhtään ystävää". Kuulemma korttelin päässä olevassa 117 neliömetrin kämpässä on välillä yksinäistä, Saarinen aloittaa.

Naisen puheet saivat rauhanturvaajanakin työskennelleen nuoren miehen lähes kyyneliin. Kasvuyrittäjällä oli kuitenkin ratkaisu naisen yksinäisyyteen.

– Koska hengaamme päivät pitkät korttelin päässä toisistamme, niin miksemme kävisi lounaalla silloin tällöin? Tästä innostuneina vaihdoimme välittömän romanttisesti numeromme keskellä räntäsadetta ja sovimme, että palaamme pian asiaan.

Nainen halusi vielä ennen kaksikon teiden erkaantumista muistuttaa Saariselle, että nuorien pitää muistaa pitää myös hauskaa.

– Tässä oli tärkeä muistutus. Jokaiselta meistä loppuu joskus hiekka tiimalasista ja silloin on liian myöhäistä alkaa elää itsensä näköistä elämää. Toivottavasti jengi tajuaa, että on ihan hyväksyttävää täyttää arkensa itseään ilahduttavilla asioilla ja nauttia niistä täysillä, Saarinen kannustaa. 

//

Post by Jerome Saarinen.   Kuva: Shutterstock    (Radio Nova / Maria Rautio)

Kilpailut

Uusimmat