Tässä ovat uudet Maajussille morsian -hahmot!

09.01.2014 10:26 -

Tammikuun 9. päivänä ruutuun palaavan Maajussille morsian -ohjelman lemmennälkäiset etsivät rinnalleen kumppania.

 



Anne
on 43-vuotias luomukarjankasvattaja Mouhijärven kylästä, Pirkanmaalta. Anne on puhelias, avoin ja päättäväinen nainen, joka harrastaa tanssimista ja käy ahkerasti keikoilla. Anne nauttii liikkumisesta: kesäisin hän lenkkeilee ja talvella hiihtää. Anne asui aiemmin kaupungissa poikansa kanssa, mutta pojan aikuistuttua hän muutti takaisin maalle jatkamaan sukutilaa. Anne asuttaa nyt taloa koiriensa Ainon ja Reiskan kanssa. Hän etsii elämänkumppanikseen itsenäistä, liikunnallista ja yrittäjähenkistä miestä, joka viihtyy sekä maalla että kaupungissa.
 



Christian
on 21-vuotias ylämaankarjan hoitaja Ähtävältä, Pohjanmaalta. Christianin äidinkieli on ruotsi, mutta hän puhuu sujuvaa suomea. Mies päätyi luomutilalle noin kaksi vuotta sitten. Sähkömiehen ja palomiehen töitäkin tehnyt nuorukainen päätyi hoitamaan lihakarjaa, kun tilan jo edesmennyt isäntä itse sairastui. Tilan omistajien kanssa Christian on kuin yhtä perhettä. Christian hoitaa tilaa itsenäisesti, mutta asuu koiransa Fargon kanssa muutaman kilometrin päässä tilalta paikallisen kyläkaupan yläkerrassa. Christian on lämmin ja romanttinen nuorimies, joka kaipaa puolisokseen vertaistaan naista.



Eero
on 25-vuotias maidontuottaja Vieremältä, Pohjois-Savosta. Hän asuu omassa talossaan kivenheiton päässä maatilalta, jota hän pyörittää maatalousyhtymänä isänsä kanssa. Vapaa-aikanaan Eero harrastaa metsästystä, offroad-autoilua ja rock’n’roll -tapahtumia. Myös jenkkiautot ovat lähellä tämän maajussin sydäntä. Lemmikkinä ja metsästyskaverina Eerolla on itäsiperianlaikakoira Marski. Mutkattoman ja mukavan oloinen isäntä etsii morsiamekseen iloista ja aktiivista naista, joka tykkää liikkua luonnossa.
 



Paula
on 57-vuotias luomumaatilayrittäjä ja käsityöläinen Keuruulta, Keski-Suomesta. Sukutilalta löytyy lampaita sekä kanoja, joista Paula saa myytäväksi villaa, lihaa ja kananmunia. Lampaanvillat nainen värjää itse. Lisäksi Paula kasvattaa pellavaa ja valmistaa pellavavaatteita. Hän myy tuotteitaan messuilla, kesätoreilla ja muissa tapahtumissa, ja onkin maajussiksi hyvin liikkuvaista lajia. Paula asui aiemmin kaupungissa ja työskenteli asiakaspalvelualalla. Hänellä on aikuinen tytär ja neljä lastenlasta. Nyt maajussitar haluaa keskittyä elämästä nauttimiseen ja toivoisi löytävänsä itselleen kumppanin onnelliseen parisuhteeseen.



36-vuotias Sari on ratsastuksenopettaja ja ratsastuskouluyrittäjä Lieksasta, Pohjois-Karjalasta. Aktiivisella Sarilla on tallissaan 17 hevosta, ja hän opiskelee master-ratsastuksen opettajaksi. Joka kesä Sari muuttaa eläintensä kanssa vanhempiensa tilalle, jossa sijaitsevat kesälaitumet, ja jossa Sari vetää ratsastusleirejä. Vapaa-aikanaan nainen nauttii luonnonrauhasta esimerkiksi pyöräillen, ystäviään tavaten ja Turpo-koiransa kanssa ulkoillen. Sari on herttainen ja puhelias nainen, joka etsii puolisokseen lämminhenkistä ja luonnonläheistä miestä.



35-vuotias Tapio kasvattaa ja jatkojalostaa perunaa ja muita juureksia Paltaniemessä, Kainuussa. Tapio on eronnut, ja joka toinen viikko hänen elämäänsä vauhdittavat 3 lasta, jotka ovat tärkeintä miehen elämässä. Vapaa-ajallaan mies tykkää veneillä, moottoripyöräillä, moottorikelkkailla ja lasketella. Luonteeltaan Tapio kertoo olevansa rauhallinen ja harkitseva. Tapio arvostaa perhe-elämää ja hänen haaveissaan on rakkaudentäyteinen parisuhde ihanan, luotettavan ja lapsirakkaan naisen kanssa.

 


26-vuotias Tuomas pyörittää maidontuotantotilaa Kaustisella, Keski-Pohjanmaalla. Tallista löytyy myös yksi ravihevonen. Tärkein asia miehen elämässä on hänen parivuotias Taavi-poikansa. Harrastuksikseen raamikas isäntä listaa raviurheilun, pyöräilyn ja kuntosalilla käynnin. Kotona hyörii ja pyörii myös vilkas jackrussellinterrieri Barbi. Luonteeltaan Tuomas on rauhallinen, ujo ja päättäväinen. Tuomas etsii rinnalleen kilttiä, hauskaa ja huomaavaista naista. Ja erityisesti sellaista, joka pitää lapsista.

 

Vilja on 32-vuotias nuorkarjan kasvattaja ja luomuviljelijä Taivassalosta, Varsinais-Suomesta. Vilja on vasta asettunut Taivassaloon, jossa hän kunnostaa uuden tilansa vanhaa, idyllistä päärakennusta. Vilja ei ole kotoisin maatilalta, vaan opiskeli aiemmin kieliä sekä sairaanhoitoalaa ennen siirtymistään maatalouskouluun. Aloittaessaan opiskelun Vilja huomasi kuitenkin heti, että on löytänyt oman alansa. Vapaa-aikansa Vilja viettää touhuamalla neljän koiransa kanssa tai käymällä ystäviensä kanssa tansseissa. Vilja on nauravainen, päättäväinen ja puhelias nainen. Hän toivoo löytävänsä ohjelman kautta säpinää elämäänsä ja sitä kautta toimeliaan miehen elämänkumppanikseen.

Maajussille morsian torstaisin klo 20 MTV3-kanavalla 9.1. alkaen. 

(MTV3, Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat