Sinustako uusi AVAn Mallikoulun priimus?

29.11.2014 12:16 -

Jenni Dahlmanin juontaman ohjelman haku on nyt käynnissä. Ohjelman ensimmäisen kauden voitti Suvi Koponen ja siitä alkoi menestystarina, jolle etsitään nyt jatkajaa.

AVAn ensi kevään realitysarja Mallikoulu tähtää seuraavan suomalaisen huippumallin löytämiseen. Ohjelma antaa eväät kovassa mallimaailmassa pärjäämiseen ja opastaa uran alkuun.

Ohjelmaan valitaan kaikkien hakijoiden joukosta 10 tyttöä, jotka jatkavat tietään kohti mallimaailman huippua. Kenestä tulee seuraava suomalainen supertähti kansainvälisille mallimarkkinoille?

Ohjelman juontajana nähdään Jenni Dahlman. Hän kertookin jo odottavansa sarjan kuvauksia innolla.

– Tämä oli sellainen työtarjous, josta todella innostuin itse. Koin, että tämä on minun näköiseni juttu, Jenni iloitsee.

Jenni Dahlmanon paitsi Mallikoulun juontajana myös suurena tukena nuorille mallikokelaille.

– Saan toimia heille isosiskona ja olla heille tukipilarina, Jenni kuvailee. Olen nähnyt aika paljon ja reissannut ympäri maailmaa. Uskon, että siitä on hyötyä myös tässä, Jenni jatkaa.

Ohjelman tuomariston puheenjohtaja on mallimaailman superammattilainen Anne Kukkohovi. Muu tuomaristo julkistetaan myöhemmin. Ohjelman yhteistyömallitoimistona toimii Paparazzi.

Haku on parhaillaan käynnissä. Hakuprosessi toteutetaan kolmessa ei muodossa:

Hakemukset:
Internet: mtv.fi/mallikoulu
Instagram: #mallikoulu
Sähköposti: mallikoulu@banijay.fi

Alaikäraja on 16 vuotta. Ohjelma kuvataan alkuvuonna 2015.
Mallikoulu nähdään AVAlla maaliskuussa.

Kuva: Shutterstock

(MTV, Radio Nova)

 

Kilpailut

Uusimmat