Robinin ensivisiitti Olympiastadionille: "Täällähän on tosi paljon lääniä"

03.04.2014 15:54 -

Radio Nova vei Robinin huhtikuisen tyhjälle ja hyytävän kylmälle Olympiastadionille. Vierailu viheriölle oli tähden elämän ensimmäinen. Reilun kolmen kuukauden päästä Robin nousee stadionin lavalle Helsinki POP Show -jättikonsertissa. Katso Robinin haastatteluvideo!

– Vasta nyt olen tajunnut, mihin olen ryhtynyt. Tää on tosi hieno homma. Täällähän on tosi paljon lääniä, sanoi Robin ja naurahti katsellessaan stadionin valtavaa kenttää ja katsomoja.

Helsinki POP SHOW järjestetään tänä vuonna ensimmäistä kertaa, 9. heinäkuuta. Kyseessä on koko perheelle suunniteltu vuosittainen jättikonsertti, joka toteutetaan jatkossa aina Helsinki Cupin yhteydessä heinäkuussa. Kansainvälinen nuorten jalkapalloturnaus Helsinki Cup vetää vuosittain Helsinkiin noin 20 000 osallistujaa.

Olympiastadionille rakennetaan koko perheen värikästä tapahtumaa varten megaluokan lava catwalkeineen ja jätti-screeneineen. Konsertissa tulee olemaan myös muita ajankohtaisia ja tv:stä tuttuja esiintyjiä, jotka julkistetaan myöhemmin. Yleisön viihtyvyydestä pidetään huolta muun muassa riittävän wc-kapasiteetin ja alkoholivapaan tarjoilun kautta.

Nova -aition ovet aukeavat tuhannelle nopeimmalle Helsinki POP SHOW'n mahtavaan artistikattauksen.

Lippuja ostettaessa on tärkeää muistaa mainita erikoiskoodi "radionova". Sillä saa liput Nova-aitioon.

Radio Nova on tapahtuman yhetistyökumppani. Liput Helsinki POP SHOW'hun myy Lippupalvelu.

Lippuja on mahdollista voittaa myös kuuntelemalla Radio Novaa huhtikuun ajan, taajuudella kahden lipun paketteja AVEC-teeman kunniaksi! Myös Turun Down By The Laiturin Robinin keikalle 27.7. on jaossa AVEC-lippuja. Kuuntele Novaa ja voita!

Lisää aiheesta:

Robinin Olympiastadionin keikalle upea Nova-aitio – liput myynnissä

Robin Olympiastadionilla heinäkuussa

Robin edusti tyylikkäästi tiedotustilaisuudessa

Kilpailut

Uusimmat