Oppilaat kirjoittivat kirjeen tulevaisuuden minälleen - opettaja palautti kirjeet 20 vuotta myöhemmin

18.12.2014 22:01 -

Yhdysvaltalainen opettaja antoi 9. luokan oppilailleen tehtäväksi kirjoittaa 10-sivuisen kirjeen tulevaisuuden minälleen. 20 vuotta myöhemmin opettaja palautti kirjeet oppilailleen, joiden reaktiot ovat kerrassaan sydäntä lämmittäviä. 

Vuosikymmenien ajan yhdysvaltalainen opettaja Bruce Ferrer pyysi 9-luokkalaisia oppilaitaan kirjoittamaan tulevaisuuden minälleen pitkän kirjeen. Oppilaat eivät kuitenkaan tienneet, että 20 vuotta myöhemmin samainen opettaja etsii entisten oppilaidensa osoitetiedot ja lähettää samaiset kirjeet heille takaisin.

– Olin innoissani kun pääsin lukemaan kirjettä. En kuitenkaan ollut varautunut lukemaan tuolloin menehtyneistä sukulaisistani tai odottanut sellaista tunteiden vuoristorataa, eräs oppilas kuvailee tuntemuksiaan.

Toinen oppilas taas ennusti kirjeessään tulevaisuutta. Tämä uskoo kirjeessään maailman olevan erittäin tietokoneistunut. Hän kirjoiti, että autoissa ja aluksissa tulee olemaan tietokoneet, ja että ympärillä pyörisi tietokonerobotteja.

Monet oppilaat kuvailevat kirjeitä lahjaksi ja ovat opettajalleen vilpittömästi kiitollisia. Opettaja ei kuitenkaan pidä itseään kehuista huolimatta mitenkään erityisenä opettajana.

– Olen ihan tavallinen opettaja, joka vain antoi oppilailleen vähän erilaisemman tehtävän, Ferrer kertoo.

Katso Ferreristä tehty lyhytelokuva alta!

Kuva: YouTube

(Radio Nova, Mostwathedtoday.com)

Kilpailut

Uusimmat