Oliver kuvasi musiikkivideon biisiinsä yhdellä otolla

30.11.2015 11:55 -

Oliver-yhtye kuvasi musiikkivideon tähän mennessä menestyneimpään singleensä. Erityisen poikkeuksellista videossa on se, että se on kuvattu yhdellä otolla.

Oliver kuvasi musiikkivideonsa kotiseudullansa Virroilla, sillä he haluavat tuoda esille virtolaisia juuriaan. Tällä kertaa kuvauspaikaksi valikoitui Virtain hylätty ja osin unohdettukin rautatieaseman ratapiha. Toisaalta kukapa meistä -singlen tunnelma taltioitui videolle kuvauspaikalla kuin vahingossa
 
– Kuvauspaikan ainutlaatuisuus syntyy sen historiasta. Samoja raiteita pitkin on lähdetty mm. sotaan ja palattukin sieltä. Itse kuljin 90-luvulla samaisia raiteita pitkin resiinalla kouluun. Se oli hienoa aikaa, kovassa vauhdissa ei aina tahdottu pysyä raiteilla, yhtyeen laulaja-kitaristi Jari Väyliö kertoo.
 
– Raiteet ovat täydellinen vertaus kuvaamaan ihmisen matkaa. Välillä raiteille on kasvanut heinää ja kaikenlaista rikkakasvustoa matkaa haittaamaan. Läheltä katsottaessa näkee vain esteitä tiellä, mutta jos katsoo hieman kauempaa, näkee selvästi reitin jota pitkin kulkea. Kappaleen kuvaus ihmisestä epätäydellisenä olentona asuu juuri näillä raiteilla, Väyliö jatkaa.

Katso video:

 


 
Oliver keskittyy edelleen yksittäisiin lauluihin ja julkaisee niitä tiiviissä tahdissa heti uuden laulun valmistuttua. Päätös on todella kannattanut, sillä yhtyeen tuotanto soi radioissa paremmin kuin koskaan.
 
Oliver kiertää parhaillaan Suomea. Katso kaikki kiertueen paikkakunnat Oliverin nettisivuilta.

Kuva: Ville Salminen

Kilpailut

Uusimmat