Obamallekin esiintynyt ikoninen R&B-laulaja konsertoi Helsingissä keväällä

07.10.2015 17:49 -

Bettey LaVette on 1960-luvun suurimpia R&B-tähtiä, joka on laulanut esimerkiksi presidentti Barack Obaman virkaanastujaisissa. Hän saapuu konsertoimaan Helsingin Savoy-teatteriin sunnuntaina 24. huhtikuuta. 

Yli 50 vuotta showbisneksessä mukana ollut Bettey LaVette on yksi arvostetuimpia R&B ja soul -laulajia, jota on usein verrattu Aretha Frankliniin. Hänen tänä vuonna julkaistu Worthy -albumi on kerännyt huippuarvioita ympärimaailmaa. Levy on tehty yhteistylssä tuottaja Joe Henryn kanssa ja sen kappaleiden sävellyksistä vastaavat muun muassa sellaiset legendat kuin Bob Dylan, Mick Jagger ja Keith Richard sekä John Lennon ja Paul McCartney.

Suomeen artisti saapuu konsertoimaan keväällä 2016. LaVette esiintyy Savoy-teatterissa Helsingissä 24. huhtikuuta.

Lipunmyynti käynnistyy 12. lokakuuta Savoy-teatterissa ja Lippupalvelussa.

Tältä kuulostaa ikonisen artistin raikkaasta otteestaan bluesiin ja souliin kehuja kerännyt uusi tuotanto.

LaVette on myös esiintynyt esimerkiksi presidentti Barack Obaman virkaanastujaisissa vuonna 2009 yhdessä Jon Bon Jovin kanssa. He esittivät kappaleen A Change Is Gonna Come.

LaVette aloitti levytysuransa 16-vuotiaana vuonna 1962, jonka jälkeen hän on julkaissut useita albumeita sekä voittanut muun muassa ollut kaksi kertaa Grammy-ehokkaana ja voittanut The Rythym and Blues Foundation Pioneer -palkinnon. Hänen omaelämänkerrastaan A Woman Like Me on tekeillä elokuva.

Kilpailut

Uusimmat