Mies jätti tyttöystävän huomioimatta ottelukatsomossa – vierustoveri nappasi naisen suuteloon

18.01.2015 17:51 -

Viime viikkoina sosiaalisessa mediassa on levinnyt lukuisat niin sanotut Kiss Cam Fail -videot, joissa syystä tai toisesta tyttöystävänsä huomiota jättävät miehet saavat tuta tekojensa seuraukset. Yhdessä suosituimmista nähdään, miten hyvää pelisilmää kauniin naisen vierustoveri osoittikaan. 

Varsinkin yhdysvaltalaisissa koripallo-otteluissa yleisesti käytössä oleva Kiss Cam näyttää ottelun väliajoilla hallin näytöllä satunnaisia pariskuntia, joiden pitää Kiss Camin idean mukaisesti pussata puolisoaan kaiken kansan nähden.

Uutisoimme aiemmin tällä viikolla miehestä, joka jätti lukuisia kertoja tyttöystävänsä huomioimatta koripallo-ottelun pusukamerassa. Huijaukseksikin väitetyllä videolla nähdään, miten maskotti kaatoi juomat tylyn miehen päälle ja nappasi pusutta jääneet tyttöystävän syliinsä ja pois miehen luota.

YouTubessa äskettäin julkaistulla videolla taas nähdään toinen pariskunta, jossa niin ikään tyttöystävä jätetään huomioimatta. Kauniin naisen vierustoveri kuitenkin pelaa pelinappulansa oikein ja suutelee tätä poikaystävän puolesta.

Arvoitukseksi jää, onko tämäkin video näytelty. Oli miten oli, molemmat tilanteet ovat todellisuudessa tapahtuneet ottelujen väliajoilla ja niiden aiheuttamat reaktiot ovat yleisössä aitoja. Myös miehet voivat videoiden avulla ottaa opikseen ja huomioida enemmän puolisojaan, vaikka puhelu olisikin kesken. Videota on muuten katsottu viikossa lähes 20 miljoonaa kertaa! 

Kuva: Kuvakaappaus / YouTube

(Radio Nova, YouTube) 

Kilpailut

Uusimmat