Kiekkoväkivallasta tyrmistynyt Pauli Aalto-Setälä purkaa sponsorisopimuksen? -Väkivaltaviihteessä ei kannata olla mukana

25.02.2013 09:07 -

Allerin toimitusjohtaja Pauli Aalto-Setälä kertoi Radio Novan Enbuske & Linnanahde Crewn haastattelussa selvittävänsä parhaillaan yhtiön tuen lakkauttamista jääkiekkoa kohtaan.

SM-liigan peleissä viime aikoina tapahtuneet ikävät ilmiöt eivät ole sponsorien mieleen, johon Allerin toimitusjohtaja Pauli Aalto-Setälä otti kantaa asian sunnuntaina Twitterissä.

- Täytyypä huomenna päättää jatkammeko enää jääkiekon tukemista. Ja syy ei ole kiroilussa, Aalto-Setälä twiittasi.

Enbuske & Linnanahde Crew tavoitti Aalto-Setälän puhelimen päähän kommentoimaan kirjoistustaan.

- Ei tässä ole enää mitään järkeä, kun on seurannut SM-liigaa jo pidemmän aikaa ja näitä väkivalta tapauksia. Me lähdimme sponsoroimaan jääkiekkoa, eikä tuollaista kaukaloväkivaltaa, Aalto-Setälä muistuttaa.

- Huomasin, että puhutaan enemmän Raimo Summasen kiroilusta, kun siitä että siellä lähti Ville Peltonen lähes vainajan näköisenä ulos kaukalosta.

- Kyllä kannattaa miettiä, onko järkeä olla tuossa mukana.

- Aion puhua meidän markkinoinnin ja medianmyynnin pomojen kanssa. Katsotaan, miten niistä pääsee nyt irti. Tällä hetkellä tuntuu siltä, että tuollaisessa väkivaltaviihteessä ei kannata olla mukana.

- En moralisoi muista. Kukin tekee mitä tahtoo. Me voimme käyttää rahamme toisinkin, Aalto-Setälä huomauttaa.

Kuuntele koko haastattelu:



(Radio Nova, Ilta-Sanomat, MTV3)

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat