Hemmo Karja Salattujen elämien uudesta nettisarjasta: Meinasimme hämmentyä kun luimme käsikirjoituksen

11.04.2015 14:00 -

Uusi Salkkarit-nettisarja alkaa 23.6 Maikkarin nettisivuilla sekä MTV Katsomossa. Jotain hämmentävää on näyttelijöiden mukaan luvassa.

Salatut elämät jää tauolle 11.6. ja salkkarifanit pääsevät nauttimaan uudesta nettisarjasta mtv.fi:ssä ja MTV Katsomossa. Nettisarja alkaa 23.6. ja sitä voi seurata tiistaisin ja torstaisin läpi kesän. Sarjan päärooleissa nähdään Tale Taalasmaata esittävä Emil Hallberg, Janne Haukkalaa esittävä Hemmo Karja ja Aino Kaukovaaraa näyttelevä Jasmin Voutilainen.

Tulevassa nettisarjassa Jannen ja Talen lomasuunnitelmat menevät myttyyn, kun Ulla lähettää pojat auttamaan serkkuaan pieneen maalaiskylään. Poikien retki alkaa heti dramaattisesti, kun joku yrittää vahingoittaa heitä, mutta siitä vasta yllätykset alkavat.

– Se on ihan erilainen kuin nämä aikaisemmat nettisarjat. Tietty siellä on tuttua Janne ja Tale säätöä sekä läpänheittoa puolin ja toisin, mutta kyllä se on outo, siinä on kokoajan sellainen kummallinen fiilis, Emil Hallberg kertoo Radio Novan haastattelussa.

– Sanotaanko, että siinä katsoja hämmentyy ja miettii, mitä tässä oikein tapahtuu. Mekin meinasimme hämmentyä kun luimme käsikirjoituksen. Se on jotain mitä ei ole ennen tehty, Hemmo Karja lisää.

Karjan ja Hallberigin mukaan nettisarjan tekeminen on ihan samanlaista hommaa kuin televisiosarjan tekeminen. Ihmisiä on kuvauksissa paikalla vain vähemmän kuin normaalisti. Lisäksi Emilillä ja Hemmolla on enemmän kohtauksia tehtävänä.

Nettisarjassa Tale ja Janne törmäävät outojen paikallisten lisäksi myös Aino Kaukovaaraan, johon Janne on palavasti ihastunut. Pojat joutuvat kohtaamaan asioita, jollaisiin he eivät ole tottuneet Pihlajakadulla. Nettisarjat ovat Hemmon ja Emilin mukaan tuoneet hyvää näkyvyyttä Salkkareille.

– Kyllä, täällä kuulleidein puheiden perusteella niitä yllättävän paljon mielestäni katsotaan ja ne ovat tuoneet hyvää ja positiivista näkyvyyttä meidän sarjalle, Hallberg kertoo.

Salattujen elämien uusinnat alkavat 15.6. Jos uutta tuotantoa haluaa katsoa kannattaa suunnata nettiin. 

– Uusintoja taitaa tulla TV:stä jonkun verran, mutta uutta tuotantoa ei tule. On kiva tarjota sitä katsojille netissä, Karja kertoo.

– Silloin ei tule Salkkareita telkkarista, ette muuten näe meitä, Hallberg naurahtaa.

Kuvat: Kaisa Honka

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat