Halvauskohtauksen saanut Tiina Jylhä ELCrew'ssa: En tuntenut enää leukaani

18.04.2014 10:46 -

Tiistaiaamuna ELCrew'ssa vieraillut Tiina Jylhä joutui viikonloppuna sairaalaan halvauskohtauksen vuoksi. Myös Viidakon tähtösissä kunnostautunut kauneusyrittäjä kertoi, ettei ulkopuolisten kommentointi ole ollut pelkästään positiivista.

– En itseasiassa tiedä itsekään, mitä tapahtui. Tunsin sen koko päivän tunnottomuutta kasvoissa, joka sitten paheni iltaa kohti. Olimme mieheni kanssa illalla syömässä, kun huomasin, etten saa kunnolla enää oikein purtuakaan, Jylhä kertoo viikonlopun tapahtumista.

– En tuntenut enää mun leukaa ja sitten alkoi puutua toinen käsi, Jylhä jatkaa.

Jylhän aviomies Tape Valkonen vaati Jylhää lähtemään päivystykseen, jossa tämä passitettiin suoraan neurologin luo tutkimuksiin.

– Olen hirvittävän huono lähtemään lääkäriin. Itsehän olisin vielä odotellut, Jylhä sanoo.

Oli onni onnettomuudessa, että Valkonen sai vaimonsa lääkäriin, sillä Tiinan vasemmasta otsalohkosta löytyi epämääräinen möykky.

– Totta kai pelästyin, mutta en halua kauheasti miettiä sitä, että siellä on jotakin ylimääräistä ainakaan ennen kuin se tutkitaan jatkotutkimuksissa ja selviää mikä se on.

Jylhä ei syyllistä itseään

Neljä vuotta sitten Jylhä koki kovan päänsärkykohtauksen, jonka takia hän vietti monta päivää sairaalassa. Hänet tutkittiin mahdollisen verenvuodon tai tukoksen varalta, mutta kumpaakaan ei löytynyt. Eikä löytynyt viime viikonloppunakaan, mutta tällä kertaa lääkärit havaitsivat neljän neliösenttimetrin kokoisen möykyn.

– Tape kyllä sanoi, että sieltä löytyi nyt ne aivot, Jylhä nauraa.

Tiina Jylhä on pitkän linjan kauneusklinikkayrittäjä ja hänelle itselleenkin on tehty kosmeettisia leikkauksia. Hän ei kuitenkaan itse usko toimenpiteiden vaikuttaneen möykyn syntyyn. Hän kertoi saaneensa myös paljon asiattomia kommentteja elämäntavoistaan.

– No, ei varmasti liity mihinkään sellaiseen. Aika moni 51-vuotias saa tulla minun kanssani samalle viivalle ja laittaa elämäntapansa siihen riviin. Voin tehdä vaikka kuntotestin hänen kanssaan, niin nähdään, kumpi on paremmassa kunnossa. Minä väitän, etten ole tätä itse aiheuttanut, Jylhä toteaa.

Kuuntele aamuinen haastattelu!

Toinen Viidakon tähtösten kolmannen tuotantokauden jakso uusitaan sunnuntaina 20.4. Subilla klo 18.00. Kolmannen jakson ensiesitys koetaan Subilla keskiviikkona 23.4. klo 21.00. Jaksot ovat nähtävissä jälkikäteen myös Katsomossa.

Kilpailut

Uusimmat