Fanit rakastavat Frendeistä poistettua pommi-kohtausta

20.08.2015 14:06 -

Komediasarjasta poistetussa kohtauksessa vitsaillaan pommin viemisestä lentokoneeseen. Kohtaus koettiin tahdittomaksi, sillä sen oli tarkoitus ilmestyä vain kaksi viikkoa vuoden 2001 WTC-iskujen jälkeen. Sarjan fanit kohisevat poistetusta kohtauksesta sosiaalisessa mediassa.

Chandler ja Monica ovat matkalla häämatkalleen, kun Chandler alkaa vitsailemaan turvatarkastuksessa pommista laukussaan.

Kuulostaako tutulta?

Ei varmaankaan.

Kyseinen kohtaus oli kuvattu kahdeksannen tuotantokauden kolmanteen Rachel kertoo Rossille jaksoon. Jaksossa häämatkailijat joutuvat vitsiniekkana kunnostautuneen Chandlerin läpän takia huolellisempaan turvatarkastukseen.

Jakson lähetysaika oli 1. lokakuuta 2001, vain muutama viikkoa 9/11-tapahtumien jälkeen. Ohjelman pomot vetivät kohtauksen pois ja kirjoittivat kiireen vilkkaa jakson uusiksi.

Levitykseen menneessä jaksossa toinen juuri avioitunut pari vie jatkuvasti Monican ja Chandlerin nenän edestä erilaiset ilmaislahjat.

Katso poistettu kohtaus:

Kohtaus on ollut nähtävillä DVD:n lisämateriaaleista, mutta nyt poistettu pätkä on yllättäen noussut uudelleen esille ja saanut internetin kuhisemaan.

Fanit ovat hehkuttaneet kohtausta sosiaalisessa mediassa.

 

The deleted/replaced airport scene on friends is so good, I'm glad they were finally able to air it.

— Ash. (@nicotineandash) 18. elokuuta 2015

 

Loving the deleted friends scene #friends #chandler #monica #airport #deletedscene

— Jodie Rolo (@MizzJodieRoles) 17. elokuuta 2015

 

The #Friends #deletedscene is everything that made the show great. https://t.co/ybppm8qE9T #monica #chandler #TSA

— Neil B4Zod (@NeilB4Zod) 19. elokuuta 2015

 

Mitä mieltä sinä olet?

 

Kilpailut

Uusimmat