Eläinlääkäri julkaisi sulostuttavan koiran raskauskuvan: ”Vanhaneiti Myy päätti puumailla pari kuukautta sitten”

04.09.2015 17:10 -

Suomalainen eläinlääkäriasema julkaisi Facebookissa hellyttävän röntgenkuvan viimeisillään raskaana olevan ranskanbulldoggi Myyn masusta. Sekarotuisia pentuja onkin tulossa varsin kunnioitettava määrä!

Eläinlääkäriasema Pet-Vet julkaisi Facebook-sivuillaan kuvan ranskanbulldoggi Myystä. 6-vuotias koira on ilmeisesti vähän vahingossa pieniin päin.

– Vanhaneiti Myy olikin päättänyt vähän puumailla pari kuukautta sitten. Kuinkas sitten kävikään, sivustolla kirjoitetaan.

Myy onkin nyt aivan viimeisillään raskaana ja odotettavissa on peräti 9 pentua. Pentujen isä on rodultaan mittelspitz, joten luvassa on varmasti vekkulin näköisiä hauvavauvoja. Myyn laskettu aika on alle viikon päästä. Monet kuvan kommentoijat olisivat valmiita ottamaan Myyn pennun, mutta omistajan mukaan lähes kaikki pennut ovat jo varatut.

– Kuusi pentua on varattu ja enempää varauksia en ole uskaltanut ottaa vastaan, kun en tiedä miten tässä käy. Jos kaikki menee hyvin ja kaikki selviää, niin meidän perheelle ensisijaisesti tärkein asia on, että nämä luovutetaan vain hyviin ja rakastaviin koteihin, Myyn emäntä Sari Elo kommentoi.  

//

Raskaustesti hyvin positiivinen

Posted by Eläinlääkäriasema Pet-Vet on 2. syyskuuta 2015  

//

Ja kukkuluuruu 9 pentua. Mutta kuka arvaakaan kuvan perusteella pentujen nuoren isän rodun? :)

Posted by Eläinlääkäriasema Pet-Vet on 2. syyskuuta 2015

Kuva: Shutterstock

(Radio Nova, Facebook)

Kilpailut

Uusimmat