Cheek vai suolakurkku? Facebook selvittää kumpi on enemmän kansan mieleen

31.08.2015 11:32 -

Facebookiin on perustettu sivu, joka tutkii, onko perinteinen Venäjältä suomalaisiin ruokapöytiin tiensä löytänyt arkiherkku suositumpi kuin Suomen räppärijärkäle.

Saako tämä suolakurkun kuva enemmän tykkäyksiä kuin Cheek -sivu Facebookissa on laittanut vastakkain suomalaisten rakastaman arkiherkun ja räppärin.

Cheek, eli Jare Henrik Tiihonen, on suomalainen hiphop-artisti Lahdesta, jonka läsnäolo aiheuttaa kansassa joukkohysteriaa. Vastaikää takaisin keikkalavoille vuoden mittaiselta tauoltaan palannut muusikko lähtee keväällä spektaakkelimaiselle jäähallikiertueelle.

Cheekin Facebook-sivulla on yli 227 000 tykkääjää 31.8.2015.

Suolakurkku taas on suolaliuoksessa ilman kuumennusta valmistettu elintarvike. Erityisesti nystypintaiset avomaakurkut sopivat pääraaka-aineeksi suolakurkkuihin.

Suolakurkku-sivulla tykkäyksiä kerää kuva, johon on aseteltu kaksi suolakurkkua. Toinen on vielä kokonainen ja toinen on viipaloidussa muodossa.

Kuva on kerännyt yli 35 000 tykkäystä maanantaina 31.8. Tähän määrään on päästy kahdessa päivässä kuvan julkaisusta.

Mikäli tämä vauhti pysyy yllä, suolakurkkujen kuva tulee keräämään enemmän tykkäyksiä kuin Cheek kolmessatoista päivässä — olettaen, ettei Cheek saa enempää tykkäyksiä.

//

Posted by Saako tämä suolakurkun kuva enemmän tykkäyksiä kuin Cheek on Saturday, 29 August 2015

Sivustolle on esitetty epäilyksiä sen suhteen, onko kyseessä suolakurkun sijaan maustekurkku. Kyseisten kurkkujen tarkkaa alkuperää ei tiedetä, mutta nopean googlauksen perusteella näyttää siltä, että kuva on peräisin kotikokki.net-sivuston venäläiset suolakurkut -reseptin yhteydestä.

Lue myös suolakurkkujen terveysvaikutteista.

 

Kilpailut

Uusimmat