Nykyinen painoindeksisi voi kertoa, kuinka paljon painosi tulee nousemaan raskausaikana. Näin tietysti, mikäli et ole raskaana ja aiot tehdä lapsia myöhemmin elämässäsi.
Pelko ehkäisypillereiden yhteydestä kohonneeseen syöpäriskiin on lähes turha. Näin ainakin, mikäli tuoretta yliopiston tekemää tutkimusta on uskominen.
Erityisesti cheddar- ja tuorejuustot lisäävät säännöllisesti ja runsaasti nautittuina merkittävästi rintasyöpäriskiä, väitetään tutkimuksessa.
Uskotaan, että luonnollisten punapäiden poikkeuksellisuus voi johtua heillä esiintyvästä MC1R-geenistä.
Varhain alkaneet kuukautiset lisäävät merkittävästi raskausdiabeteksen riskiä, selviää tuoreesta tutkimuksesta. Raskausdiabetes saa usein sikiön kasvamaan keskivertoa nopeammin.
Tutkimuksissa selvisi myös, että naiset reagoivat dokumenttipätkiin dramaattisemmin kuin miehet.
Läheinen suhde tv-sarjan hahmoon voi vähentää yksinäisyyttä ja kohentaa itsetuntoa.
Ratsastuksen kerrotaan parantavan lapsen muistia, oppimiskykyä sekä ongelmanratkaisukykyä.
Ihmisillä on voimakkaita ennakkoluuloja vapaaehtoista lapsettomuutta kohtaan, selviää tuoreesta tutkimuksesta.
Tutkimuksen mukaan hiuslakan ja värjäävien shampoiden säännöllinen käyttäminen raskauden ensimmäisellä kolmanneksella voi häiritä sukuelinten kehitystä pojilla.
Tutkimuksen mukaan kofeiinipitoiset juomat, joissa on suklaan valmistuksessa käytettävää kaakaota, parantavat hetkessä esimerkiksi keskittymistäsi.
Tutkimuksen mukaan monet muuntavat hiustyyliän sellaiseksi, että se ikään kuin sopii heidän nimensä kanssa.
Tutkijoiden mukaan "tasoittavat" alkoholijuomat krapulassa helpottavat oloa, mutta kääntyvät pian itseään vastaan.
Tuloksista selvisi, että monet jakavat artikkeleita Facebookissa näyttääkseen fiksuilta tai empaattisilta. Motiiveja selvisi myös lisää tuoreesta tutkimuksesta.
Monet saavat Instagramissa arvokasta tukea, joka voi auttaa jaksamaan vaikeissakin tilanteissa. Näin ainakin väitetään tuoreessa tutkimuksessa.
ADHD-diagnoosin saaneilla viisi aivoaluetta ovat muita pienempiä, selviää tanskalaisesta tutkimuksesta.