Studiossa on Kimmo, Markus ja Mari Valosaari Minnan lomaillessa! Marin ja Kimmon luvalla kuuntelija-Tanjan lapset saavat olla pari viikkoa aamun ensimmäiset tunnit pois koulusta. Selvitellään, kuinka pitkä matka peninkulma on ja Kimmo kertoo tarinan kelkkamiehestä Syötteellä. Mikä tuomio tulee Big Mac -pastalle?
Minnalta kysytään hänen top 3 lohturuokaansa, Kimmo kertoo Smurffilimsan jälkeen kaiken olevan hyvin. Tänä aamuna pohditaan kuulijoiden erikoisia työpaikkoja, mitä kaikkia ammatteja kuuntelijoilta löytyykään?
Ramsayn mukaan sosiaalinen media on parasta mitä ruoka-alalle on tapahtunut.
Muun muassa Twitterissä uutta naposteluherkkua on kehuttu vuolaasti.
Radio Novan Aamussa Akia ja Minnaa mietityttävät nyt pyllistelevät kiinalaiset ja karkkikauppojen myyjät. Hatullinen pashaa saapuu studioon Minnan syötäväksi, kuinka naisen käy? Ja onhan mukana tietysti myös tuottaja Parta-Markuksen ruokavinkki, kuuntele parhaat palat tästä!
Radio Novan Aamussa Aki onnistuu sotkemaan näppäimistönsä ja Minna miettii parta-Markuksen kanssa hittipastoja. Minna myös kyselee Akilta mitä hänellä on ollut ekana mielessä herätessään ja mietitäänhän studiossa myös miestenlehtiä, kuuntele parhaat palat tästä!
Putkosen mukaan leivän paahtaminen tuottaa resistenttiä tärkkelystä.
Aki lähtee armeijan kertaushajoituksiin niin Ile Uusivuori saapui Minnan seuraksi aamuihin. Minna Antaa Ilelle opit niin hellan ääreen kuin jääkauden termistöönkin, mutta minne häviää hiekat uimarannalta? Kuuntele aamun parhaat palat tästä!
Hyvinvointi-iltapäivät jatkuu! Tänään luvassa oli meditaatiota a'la Anssi. Aina väärin keitetty pasta puhuttaa, samoin herkkuhimon sammuttamiseksi tehdyt säälittävät teot. Mutta voiko silmälasit jäädä päähän kiinni?
Ennen jouluruokiin siirtymistä, kannattaa kokeiluun ottaa vaivaton, mutta erittäin maistuva pasta.
Novan Aamu ottaa kovasti kantaa uuteen ajokorttiuudistukseen. Akin Black Week piinalle ei tunnu näkyvän loppua ja Minna on kovan paikan edessä, kun hän vihdoin joutuu syömään hatullisen jotain! Kuuntele parhaat palat tästä!
Monella perinteisellä herkulla on huono maine. Tuorein tieto kuitenkin kumoaa uskomukset.
Ravintoloitsija kertoo, että pillin korvike on aiheuttanut huvittuneisuutta, mutta se on saanut myös kannatusta.
Pastaa ei kuulu syödä suuria annoksia.
Pipsa Hurmerinnan ja Meri-Tuuli Väntsin pinaatti-hernepasta syntyy edullisesti ja vaivattomasti.
Tärkeintä on kiinnittää huomiota annoskokoihin.