Radio Novan Aamussa paneudutaan erikoisiin Personal Trainer -kokemuksiin. Mikä on Akin turvasana ja minkä testin Minna teki viikonloppuna? Entä mikä on tuottaja Parta-Markuksen mielestä eniten huikeaa? Kuuntele parhaat palat tästä!
Netistä löytyy erilaisia vohveli-, pannukakku- ja lettureseptejä moneen makuun. Nyt tarjolla on kuitenkin tiedemiesten selvittämiä, takuuvarmoja vinkkejä onnistuneeseen taikinaan.
Lettukestit ei jätä ketään koskaan kylmäksi. Lettukakun voit tehdä niin, että levität täytettä lettujen väliin tai koristelet vain päällimmäisen letun, jos kaikkea ei tule syötyä kerralla. Täällä kertaa lettuhin lisätään nokkosia, terveellisyyttä tuomaan ja itsetehty raparperihilloke syntyy käden käänteessä ja pesee kaupan hillot mennen tullen!
Crepes Suzette on klassinen ranskalainen jälkiruoka, jonka moni mieltää kovin vaikeaksi tehdä. Sitä se ei todellaakaan ole ja kotioloissa, jos ei halua vieraita häikäistä, voi liekityksen jättää suosiolla pois. Itse jopa pidän enemmän näistä letuista ilman liekitystä ja tilkkaa likööriä. Kun lettutaikina syntyy käden käänteessä, ei jälkiruoan valmistaminenkaan vie ikuisuuksia.
Valion kesäkokki Sami Garam ja Radio Nova valmistavat yhdessä kesän maittavimpia herkkuja. Letut ja kesä kuuluvat saumattomasti yhteen. Nämä manteliletut ovat paitsi herkullisia myös gluteenittomia. Kruunaa letut mansikkavaahdolla.