Huvittavat merkit siitä, että olet tulossa vanhaksi - halusit tai et

Joissakin asioissa vanhuus ei todellakaan tule yksin.

Vapun Resepti: Chili Con Carne

Chili con carne on ihan parhaita talviruokia! Se syntyy kuin itsestään, sillä aikaa kun syöjät ovat vaikkapa pulkkamäessä. Kaveriksi riittää täysjyväriisi, ja ateria on täydellinen.

Suosittelemme

Suosikkijuontaja Aki Linnanahde sai joogaopetusta - katso, mihin asentoihin mies taipui!

Juontaja Aki Linnanahde joutui kovalle koetukselle Radio Novan Aamussa, kun Kylli Kukk tuli opettamaan hänelle erilaisia jooga-asentoja.

Kooste aamulta: Arjen sankarit, Kuukan mitaliveikkaus ja oman elämänsä Wilson Kirwa

Edessä oli suuri päivä, kun Lahti2017 MM-kisojen avajaisaamu sarasti. Onko normaalia puhua liikennevaloille? Kenet Aki ja Minna nimesivät Wilson Kirwa 2.0:ksi? Entä mitä kuulu Väyrysen Paavolle? Aamun aikana kuultiin myös paljon odotettu ja toivottu Kuukan mitaliveikkaus.

Suvi Teräsniska vanhemmuudesta: "Monesti on saanut laskea kymmeneen"

Kaupalliset yhteistyöt

Liikuntaharrastus kulkee helposti mukana kännykässäsi, joten treenaaminen onnistuu silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Erilaisista mobiilisovelluksista saat lisää intoa ja ideoita harjoitteluusi.
Chili con carne on ihan parhaita talviruokia! Se syntyy kuin itsestään, sillä aikaa kun syöjät ovat vaikkapa pulkkamäessä. Kaveriksi riittää täysjyväriisi, ja ateria on täydellinen.
Tämä oli ensimmäinen gluteeniton leipomukseni. Olin hieman skeptinen, mutta yllätyin todella positiivisesti ja kakku maistuikin koko perheelle!
Kasvisruuan hyödyt ovat kaikkien tiedossa, mutta moni kokee kasvisruokavalion hankalaksi ja aikaa vieväksi. Näin saat helposti lisättyä omaan ruokavalioosi kasvipohjaisia raaka-aineita.
Tämä salaatti on yksi mun lempilisukkeista! Syön sitä kanan tai vaikka lihapullien kaverina. Seuraavana päivänä lisään jämiin tonnikalaa ja syön sen lounaana. Kvinoahan on super terveellistä ja todella herkullista!
Uutta puhelin- tai nettiliittymää hankkiessasi joudut todennäköisesti päättämään, haluatko uusimman 4G-liittymän, vai pärjäätkö vanhemmalla 3G-tekniikalla. Mutta miten ne eroavat toisistaan?
Kaipaatko vaihtoehtoja valmismyslille, paahtoleivälle tai kaurapuurolle. Katso herkulliset aamiaisvaihtoehdot ja inspiroidu aamuistasi uudella tavalla.
Mietitkö sopivaa lomamatkaa? Tänä vuonna reissaavien mielessä siintää kolme uutuuskohdetta ylitse muiden: Montenegro, Vietnam ja Sri Lanka.