7 nerokasta tapaa hyödyntää kuukautissuojia - näitä et ole keksinyt aiemmin!

Kuukautisside käy esimerkiksi loistavasti hien pyyhintään ja tamponi toimii myös nestetahrojen kuivaamiseen.

8 kysymystä silmien laserleikkauksesta – asiantuntija vastaa

Miten silmien laserleikkaukseen pitäisi valmistautua ja missä tapauksissa leikkausta ei suositella? Optikko antaa vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin.

Älä riko suhdetta omalla käytökselläsi - 5 tapaa, jotka voivat tuhota avioliitonkin

Pienetkin teot voivat vaikuttaa suhteen kestävyyteen, kuten itsensä kärkäs puolustaminen.

Suosittelemme

Anssi Honkanen etsii uutta henkistä kotia Mikkelistä

Vasta Lohjalta Espooseen muuttanut Anssi ei koe löytäneensä vielä omaa henkistä kotiseutuaan.

Idols-tuomari Nanna Mikkonen avautuu rankasta sairaudestaan - valmistautui viimeiseen matkaansa

Ensimmäisellä Idolsin tuotantokaudella tuomaroinut Nanna Mikkonen on käynyt läpi pitkän ja rankan taistelun syöpää vastaan. Mikkonen kertoo tuoreessa "Vapaudu"-kirjassaan, kuinka hyvästeli läheisensä pahinta mahdollista varten.

Idols-tuomari Nanna Mikkonen avautuu rankasta sairaudestaan - valmistautui viimeiseen matkaansa

Kaupalliset yhteistyöt

Mari-Leena Kankaanpään työnantaja kannusti opiskelemaan ja antoi siihen täyden tukensa. Yhdessä mietittiin myös lopputyöhön aihe, joka hyödytti molempia osapuolia.
Hummus on todella herkullista ja terveellistä. Samoin avokadot, joten päätinkin yhdistää nämä kaksi. Tämä herkku syntyy minuuteissa ja sopii melkein minkä tahansa kaveriksi, dippaa siihen kasviksia, lastuja tai leipää tai syö vaikka ruoan lisukkkeena!
Miten silmien laserleikkaukseen pitäisi valmistautua ja missä tapauksissa leikkausta ei suositella? Optikko antaa vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin.
Kehittämispäällikkö Antero Lammi, 39, opiskelee työn ohessa ylempää ammattikorkeakoulututkintoa, koska haluaa haastaa itseään ja oppia uutta.
Lasagne on monen perheen suosikkiherkku. Meillä se yleensä tehdään ihan normaaleilla lasagnelevyillä, mutta innoissani kehittelin täysin gluteenittoman version ja herkku upposi todella hyvin koko perheelle. Väleihin laitettavia vihanneksia voit vaihdella mielesi mukaan, minusta nämä öljyyn säilötyt tuovat ihanaa makua ja mehevyyttä.
Kuivakakut ovat olleet jo jonkin aikaa trendikkäitä. Itse kuulun suuriin kuivakakkufaneihin! Englantilainen hedelmäkakku on mielestäni vähän tunkkainen vihreine coctailkirsikoineen. Teinkin siitä vähän freesimmän ja raikkaamman version. Tämä kakku säilyy hyvin useita päiviä ja kestää myös pakastuksen.
Pakkanen, viima ja säätilojen vaihtelut tuntuvat iholla usein kiristelynä ja pistelynä. Myös normaali-ihoinen voi talvisin kärsiä ihon liiallisesta kuivumisesta.
Pavut ovat täynnä proteiinia ja muutenkin tosi terveellisiä ja maukkaita. Teen tätä Lähi-Idän mauin maustettua salaattia tosi usein. Syön salaattia sellaisenaan lihan tai kalan lisukkeena tai ateriana yhdessä tonnikalan kanssa.