Kuva: All Over Press

Hittisarjan viimeisen kauden kuvaukset jatkuvat - Kevin Costnerin mukanaolo on vielä kysymysmerkki

21.05.2024 15:15 - Nina Turunen

Yellowstone-menestyssarjan viidennen kauden kuvaukset jatkuvat Montanassa.

Karjatilallisen Dutton-suvun ja Yellowstone-sarjan uusia juonenkäänteitä on alettu kuvaamaan Yhdysvalloissa Montanassa. Sarjan viimeiseksi jäävä viides kausi on jaettu kahteen osaan.

Vaikka sarjan tuotanto alkoi odotettua myöhemmin, sen odotetaan jatkuvan siitä huolimatta vuoden 2024 marraskuussa alkuperäisen suunnitelman mukaan. 

Vielä ei kuitenkaan ole tietoa, nähdäänkö sarjan tähteä Kevin Costneria viimeisellä kaudella. Costner sanoi hiljattain haastattelussa haluavansa palata rooliinsa John Duttonina.

- Haluaisin pystyä tekemään sen, mutta emme ole pystyneet. Jos se on mahdollista, ja tunnen oloni todella mukavaksi sen kanssa, palaisin rooliin mielelläni. Luulin, että teen sarjaa seitsemän kautta, mutta nyt olemme vitosessa. Heillä on nyt niin monta eri rautaa tulessa, Costner kommentoi.

Costnerin ja showrunner Taylor Sheridanin väliset keskustelut aikatauluista ja käsikirjoitusviiveistä ovat jatkuneet useita kuukausia, ja Costner on myös keskittynyt tulevaan Horizon: An American Saga -elokuvan kuvauksiin. 

Hollywood Reporterin mukaan on epätodennäköistä, että Costner palaa rooliinsa jos käsikirjoitus on tehty ja kuvaukset ovat aluillaan.

Viimeisen kauden tarkkaa jaksomäärää ei ole paljastettu, mutta Sheridanin mukaan jaksoja saattaa tulla enemmän kuin aiemman tiedon mukaan ilmoitetut kuusi.

- Jos sarja vaatii 10 jaksoa juonen loppuunsaattamiseen, niin silloin se on 10 jaksoa, hän kommentoi. 

Yellowstonen viimeisin jakso julkaistiin yli vuosi sitten, vuoden 2023 tammikuussa. 

Lue myös: Suomalaisen elokuvaohjaajan elokuva nappasi kaksi palkintoa Cannesissa

Lue myös: Andy Serkis palaa Klonkun rooliin - uusi Taru sormusten herrasta -elokuva on tekeillä

Lähde: Hollywood Reporter

Kilpailut

Uusimmat