Kuva: Yle

Vikin ja Köpin suosittu matkailuohjelma jatkuu uusin jaksoin

13.04.2024 21:15 - Sanni Seppä

Ohjelmassa kaksikko reissaa Euroopan eri kaupungeissa.

Juuso ”Köpi” Kallion sekä Ville ”Viki” Eerikkilän suosittu Vikin ja Köpin matkailuohjelma jatkuu pian uusin jaksoin. Toisella tuotantokaudella kaksikko lähtee jälleen kiertämään Euroopan kaupunkeja ja Ylen tiedotteen mukaan tällä kaudella matkakohteina ovat Dublin, Wien, Varsova, Ateena, Edinburgh ja Lissabon.

Jokaisen jakson alussa Viki ja Köpi arpovat erikokoiset budjetit reissulleen: toiselle rapsahtaa mojova 1000 euron matkabudjetti, kun toinen joutuu tyytymään vain 50 euroon. Kaksikko saa jokaisessa kohteessa erilaisia tehtäviä ja haasteita, jotka täytyy suorittaa ikimuistoisesti ja budjetin ehdoilla. Reissun jälkeen kaksikko tapaa toisensa studiossa, jossa he pääsevät näkemään toistensa matkan ja arvioimaan, kumpi onnistui hyödyntämään budjettiaan luovemmin ja kumman reissu oli ikimuistoisempi.

Ohjelma sisältää kuusi jaksoa. Kaikki alkaa 26. huhtikuuta Yle TV2:lla ja kaikki jaksot ilmestyvät Yle Areenaan samana päivänä. 

Juuso Kallio ja Ville Eerikkilä juonsivat vuosien ajan aamuradiota YleX:ssä ja nyt he tekevät matkailuohjelman lisäksi Viki ja Köpi Showta Yle Areenaan. (kuva: AOP / Atte Kajova)

Lue myös: Juontajakaksikon välit kiinnostavat - Ville Eerikkilän mukaan yksi kysymys toistuu joka haastattelussa

Lue myös: Pesti Putouksessa tuli Köpi Kalliolle itselleenkin yllätyksenä - 'Jännittää ihan älyttömästi'

Lue myös: Hän on Muodin huipulle -ohjelman voittaja: "En usko tätä todeksi"

Kilpailut

Uusimmat