Kuva: MTV

He ovat mukana Olet mitä syöt -ohjelman uudella kaudella

14.03.2024 16:15 - Sanni Seppä

Pippa Laukka laittaa julkkisten ruokavaliot ja liikuntatavat jälleen kuntoon.

Lääkäri Pippa Laukan luotsaama Olet mitä syöt -ohjelma palaa ruutuihin 18. huhtikuuta. Ohjelmassa sekä ruokavalio että liikuntatavat laitetaan uuteen uskoon Laukan avustuksella ja kahdeksan viikon jälkeen nähdään, millaisia muutoksia niillä on saatu aikaan. 

"Uusi kausi pureutuu erityisesti pitkän iän ja elinvoimaisuuden salaisuuksiin. Elintapojen kuten ruokavalion ja aktiivisuuden ohessa pitkäikäisyyttä selittää myös elämäntyyli ja -asenne. Terveellinen elämä ei tarkoita tiukkapipoista elintapojen vaalimista vaan pienillä muutoksilla ja asennetta vaihtamalla voi parantaa elämänlaatua. Päähenkilöiden kohdalla se tarkoittaa ohjelmassa esimerkiksi sitä, että olympiavoittaja opettelee ulkoilemaan ja radiojuontaja alkaa rouskutella aamupalaa ja kasviksia", Laukka kertoo MTV:n tiedotteessa.

Uusia, parempia elämäntapoja uudella kaudella opettelevat Joona Hellman, Vilma Karjalainen, Kimmo Vehviläinen, Riina-Maija Palander, Toni Nieminen, Eeva Vekki, Eero Herranen ja Minea Blomqvist-Kakko. Yhdeksännen jakson sisällöstä kerrotaan myöhemmin keväällä.

Tutustu osallistujiin alta:

Jakso 1. Joona Hellman

(kuva: MTV)

Sokerikierre. Vaikuttaja Joona Hellman rakastaa herkkuja. Pippa valistaa Joonaa sokerin vaaroista ja määrää väsymyksestä kärsivälle miehelle sokeristopin, mikä on Joonalle todellinen haaste toteuttaa.

Jakso 2. Vilma Karjalainen

(kuva: MTV)

Iltaherkuttelija. Vilma Karjalainen on unohtanut itsensä lapsiarjen keskellä. Pippa ravistelee Vilman rutiineja ja saa tämän keskittymään pitkästä aikaa myös omaan terveyteensä ja hyvinvointiinsa.

Jakso 3. Kimmo Vehviläinen

(kuva: MTV)

Eineksiä ja päiväunia. Aamuradion juontaja Kimmo Vehviläinen juo litroittain kahvia ja syö valmisruokaa. Pippa järkyttää Kimmon terveystuloksilla ja Kimmo urakoi elintapojaan uusiksi.

Jakso 4. Riina-Maija Palander

(kuva: MTV)

Massavaje. Yrittäjä Riinis Palander ei kiireiltään ehdi syödä. Pippa huolestuu ravintoaineiden puutteesta ja auttaa Riinistä laittamaan oman hyvinvointinsa ensi kertaa muiden ihmisten sekä töiden edelle.

Jakso 5. Toni Nieminen

(kuva: MTV)

Urheilijan identiteettipäivitys. Olympiavoittaja Toni Niemisen ruokavalio on niukka ja sokerinen. Pippa auttaa Tonia tervehdyttämään suhdettaan kehoon, ruokaan sekä liikuntaan.

Jakso 6. Eeva Vekki

(kuva: MTV)

Suolainen suorittaja. Koomikko Eeva Vekki kärsii pahoista migreeneistä. Eevalla on kaksijakoinen suhde ruokaan ja Pippa ohjaa Eevan etsimään ruokailutapoihinsa kultaista keskitietä.

Jakso 7. Eero Herranen

(kuva: MTV)

Vihreä voittaa punaisen. Somevaikuttaja Eero Herrasen jääkaapin sisältö yllättää Pipan. Epäsäännöllinen ruokailu ja sopivan liikuntamuodon löytäminen ovat suuri haaste lyhytkasvuiselle Eerolle.

Jakso 8. Minea Blomqvist-Kakko

(kuva: MTV)

Juustotorni. Golfammattilaisuransa lopettanut Minea Blomqvist-Kakko syö stressiin juustoa. Pipan avulla Minni käy läpi prosessin, jossa muutoksia kokee niin mieli kuin keho.

Lue myös: Kotimaiset elokuvat ylittävät jo nyt katsojaluvuissa hienon rajapyykin - edellisestä kerrasta aikaa 9 vuotta

Lue myös: Hän on Hollywoodin eniten tienaava näyttelijä

Lue myös: Maine vahvana "bossladyna" tuntuu Almasta vieraalta: "Olen tosi usein hajalla"

Kilpailut

Uusimmat