Kuva: MTV

Ensitreffit-Matti avautui treffikokemuksestaan: "Kilttinä suostuin, vaikka en halunnut"

06.02.2024 11:15 - Reija Saarinen

Matti julkaisi kirjoituksen aiheesta omalla Instagram-tilillään.

Viimeisimmällä Ensitreffit alttarilla -kaudella mukana ollut Matti Lepistö kertoi Instagram-tilillään oudosta treffikokemuksesta. Miehen mukaan hän vietti kivan illan ja yön mukavan naisen kanssa, mutta aamulla treffikumppanilla oli erikoisia pyyntöjä. 

Matin mukaan nainen halusi ikuistaa hänen sosiaalisen median tileilleen. 

"Seuraavana aamuna hänelle oli kuitenkin tärkeintä saada mut vällyjen välistä ja juuri heränneenä jokaiseen videopuheluun hänen ystävilleen, jotta he tietävät kenen lusikasta hän heräsi", Matti kirjoittaa julkaisussaan.

Miehen mukaan hän suostui pyyntöihin, vaikka ei halunnut.

"Kilttinä suostuin, vaikka en halunnut. Teimme myös pari snäppiä, joissa moikkailin ja lähetin terveisiä iidoille ja sannoille ja ties kelle. Mun luota lähtiessään hän halusi vielä yhteiskuvan Instagramiin. Siihen en enää suostunut."

Matin mukaan tilanne oli ikävä, sillä hänelle tuli tunne siitä, että hän oli toiselle vain joku hahmo televisiosta. Mitään kaunaa hän ei kuitenkaan tilanteesta kanna.

"Kerroin tämän absurdin tapahtuman, koska ketään ei voi tunnistaa tästä. Enkä muistele pahalla vaan lähinnä jo hämmentyneenä."

Julkaisun kommentteineen pääset katsomaan alta. Jos se ei näy, löydät sen myös täältä.

Matti avioitui sarjassa Pauliinan kanssa. Parin suhde oli alusta saakka lämmin ja täynnä rakkautta. Molempien tulevaisuuden haaveet näyttivät myös olevan hyvin samankaltaisia. Tammikuun alussa pari kuitenkin kertoi eronneensa. 

– Olemme päättäneet hakea yhdessä avioeroa. Ero tekee aina kipeää, Matti kertoi tuolloin MTV:lle.

Lue myös: MTV: Ensitreffit-pari Matti ja Pauliina ovat eronneet

Kilpailut

Uusimmat