Kuva: MTV

Uudessa rakkausrealityssa muutetaan yhteen vain tekstareiden perusteella - katso ohjelman sinkut

06.02.2024 17:15 - Sanni Seppä

Ohjelmassa tutustutaan toiseen ensin tekstareiden välityksellä ilman ulkonäköpaineita.

Maailmalla tunnettu realitysarja Kolmiodraama rantautuu maaliskuussa Suomeen.

MTV kuvailee ohjelmaa seuraavasti: Ohjelmassa viisi nykymaailman pinnalliseen deittikulttuuriin kyllästynyttä sinkkua osallistuu kokeiluun, jossa heille valitaan kaksi sopivaa kumppania. He tutustuvat kumppaniehdokkaisiinsa pelkkien tekstiviestien välityksellä ilman ulkonäköpaineita. Viestitellessä syntyneen yhteyden perusteella he valitsevat ehdokkaista toisen, jonka kanssa he haluavat muuttaa yhteen ja jakaa arjen saman katon alla. Tämä on kuitenkin vasta alkua, sillä edessä on dramaattinen käänne, jonka myötä yksi on aina jäävä kolmanneksi pyöräksi.

Ohjelmassa seurataan parien yhteistä elämää, arkea ja deittailua. Parit pääsevät myös tapaamaan muita Kolmiodraama-pariskuntia yhteisissä juhlissa, jossa he saavat vertaistukea suhdekiemuroihinsa. Reilun kuukauden yhteisasumisen jälkeen punnitaan, voiko ohjelmassa alkanut suhde kestää myös ulkomaailmassa. Kenen tunteet roihuavat vielä kesänkin jälkeen ja kenen tunteet sen sijaan laantuvat, kun kesä taittuu syksyyn? 

Ohjelma alkaa MTV:llä tiistaina 5. maaliskuuta. 

Tutustu ohjelman pääsinkkuihin alta:

Mirella, 28, Seinäjoki
Kulttuurituottaja
Sinkkuna kolme vuotta

(kuva: MTV)

Mirella on valmistunut kulttuurituottajaksi ja työskennellyt niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Hän on hiljattain paluumuuttanut synnyinseuduilleen Pohjanmaalle, sillä hän halusi kulkea parantumatonta syöpää sairastaneen isänsä rinnalla sekä olla äitinsä tukena menetyksen hetkellä. Isä on Mirellalle iso roolimalli ja hän kokee, että hänen antamansa täydellisen miehen ja perheenisän malli on vaikeuttanut entisestään kumppanin löytämistä.

Mirella on pirskahteleva persoona, joka antaa niin hyvien kuin huonojenkin tunteittensa näkyä ja kuulua. Hän etsii rinnalleen henkisesti vahvaa ja miehekästä miestä, jolla on perhekeskeiset ja maalaiset arvot. Huumori ja luotettavuus ovat myös hänelle tärkeitä piirteitä. 

Sami, 32, Tampere
Taksinkuljettaja
Sinkkuna kaksi vuotta

(kuva: MTV)

Vaasasta Tampereelle muuttanut Sami on intohimoinen penkkiurheilija. Vapaa-aikansa hän kuluttaa mieluiten Ilveksen otteluissa, mutta kesäaikaan miehen voi tavata myös rakkaan harrastuksensa frisbeegolfin parista.

Samin haaveissa siintää avioliitto ja perinteinen perhe-elämä. Hän haluaa rinnalleen naisen, joka uskaltaa puhua vaikeistakin asioista, eikä pelkää olla aloitteellinen läheisyyden suhteen. Myös kaksimielinen vitsailu on Samin mieleen. Eniten vetoa hän tuntee vaaleisiin naisiin, joilla on iloinen ja avoin luonne. Itseään Sami kuvailee hyväsydämiseksi, mutta jääräpäiseksi kaveriksi. 

Pinja, 30, Tampere
Sirkustaiteilija
Sinkkuna viisi vuotta

(kuva: MTV)

Pinja työskentelee sirkusartistina ja erikoinen ammatti on vienyt häntä maasta ja kulttuurista toiseen jo 10 vuoden ajan. Ainainen yksin oleminen ja asioiden kokeminen on alkanut tuntua kuitenkin viime aikoina raskaalta ja hän kokee olevansa valmis asettumaan aloilleen ja perustamaan perheen. Oikean kumppanin löytyessä hän näkisi lapsia elämässään mahdollisesti jo lähitulevaisuudessa.

Pinjan unelmakumppani on huomaavainen herrasmies, joka on urheilullinen ja bisneshenkinen, sillä yrittäjänä työskentelevälle itsenäiselle naiselle on tärkeää, että molemmat tienaavat omat rahansa. Pinjan viimeisimmät kumppanit ovat olleet ulkomaalaisia, sillä hän ei ole oleillut Suomessa pitkiä aikoja. Suhteet ovat opettaneet, että läheisyys on ihmiselle paitsi luonnollista myös tärkeää.

Sanna, 45, Tampere
Liikunta-alan yrittäjä
Sinkkuna 10 vuotta

(kuva: MTV)

Sannalla on takanaan kaksi avioliittoa, joista viimeisin päättyi 10 vuotta sitten. Hän ei ole etsimällä etsinyt parisuhdetta ennen tätä, sillä tanssistudiota Tampereella pyörittävän kahden lapsen äidin arki on ollut vuosia kiireistä. Vaikka oikea aika parisuhteelle on nyt, kun lapset alkavat olla isoja, hän haluaa, että molemmilla on myös omat elämät.

Rinnalleen Sanna etsii itsevarmaa ja miehekästä miestä, joka ei kutista itseään vahvan ja temperamenttisen naisen rinnalla. Hän toivoo mieheltä myös ripausta vanhan ajan herrasmiesmäisyyttä ja selkeiden sukupuoliroolien vaalimista suhteessa. 

Waltteri, 27, Vantaa
Asiakkuuspäällikkö
Sinkkuna puolitoista vuotta

(kuva: MTV)

Waltteri on ollut sinkkuna noin puolitoista vuotta. Vaikka hän on työskennellyt pitkään myyntialalla, on hän huomannut, että itsensä markkinointi deittisovelluksissa on vaikeaa. Hän hakee rinnalleen henkilöä, jolla on aktiivinen ja innostunut ote elämään.

Waltterin erityisiä intohimoja ovat erilaiset pallopelit, luonnonvesissä uiminen ja ruoanlaitto, jossa hänen bravuureitaan ovat tex-mex ja tuliset ruoat. Hän rakastaa myös nopeita menopelejä ja auton ratti on ainoa paikka, jossa viilipyttynä tunnetun miehen voi saada tulistumaan. Myös tyyli on Waltterille tärkeää ja hän omistaakin yli 50 kauluspaitaa. Kumppanissa hän arvostaa naisellisuutta sekä kykyä pukeutua tilanteen luonteen vaatimalla tavalla. Hän haaveilee jonain päivänä asuvansa ulkomailla, sillä vaihto-oppilasvuosi Hollannissa synnytti kipinän nähdä ja kokea. Hän onkin tatuoinut iholleen maailmankartan.

Lue myös: MTV: Salatut elämät -näyttelijä jättää suosikkisarjan - "On ollut rankkaa, mutta tosi hauskaa"

Lue myös: Alma Pöystille rooli kansainvälisestä elokuvasta

Lue myös: Myrskyluodon Maija dominoi tammikuun katsojalistaa - katso 10 katsotuimman elokuvan lista

Kilpailut

Uusimmat