Kuva: AOP

Arnold Schwarzenegger kehuu Suomea Ylen haastattelussa - "Olette vahvoja"

15.11.2023 14:15 - Lauri Kujanpää

Yle haastatteli näyttelijälegendaa uuden kirjan tiimoilta Lontoossa. Haastattelussa Schwarzenegger antaa ylistyssanoja Suomelle.

Näyttelijälegenda ja poliitikko Arnold Schwarzenegger, 76, julkaisi vastikään Ajat­te­le isos­ti – 7 oppia menestymiseen -nimisen kirjan. Kirjassa Schwarzenegger kertoo avoimesti elämästään ja urastaan. Hän myös antaa vinkkejä siihen, miten jokainen voi hyödyntää potentiaaliaan tullakseen sellaiseksi, mistä haaveilee. 

- Meidät on suunniteltu niin, että voimme imeä itseemme asioita kuin sienet. Elämä on oppimiskokemus. Haluan jakaa muille kaiken oppimani, jotta maailmasta voisi tulla vähän parempi paikka, Schwarzenegger kertoo Ylen haastattelussa.

Haastattelussa käydään tarkemmin läpi Schwarzeneggerin uraa, mikä vei hänet lopulta myös politiikan huipulle. Schwarzenegger on ylpeä republikaani ja toimi pitkään Kalifornian kuvernöörinä. Hän olisi ryhtynyt myös presidenttiehdokkaaksi, jos maan lait olisivat sen sallineet. Mies ei kuitenkaan valita. 

- Amerikka on antanut minulle niin paljon mahdollisuuksia. En aio valittaa tästä yhdestä asiasta, jota en voi saada, näyttelijälegenda sanoo Ylelle. 

Ylen toimittaja kysyy lopuksi Schwarzeneggerilta, kuinka Suomi voisi olla hyödyksi tämän hetken geopoliittisissa jännitteissä? 

- Suomi on hyvin, hyvin älykäs maa. Teillä on hyvin, hyvin älykkäitä ihmisiä. Te ratkaisette tämän. Olette tehneet tähän asti oikeat ratkaisut ja olette vahvoja, kukaan ei halua ryttyillä teille. Ihailen Suomea. Jatkakaa samaan malliin, Schwarzenegger kehuu. 

Lue myös: Arnold Schwarzeneggerin tähdittämällä Netflix-sarjalla valtava suosio - saa jatkoa

Lue myös: Sylvester Stallone kehuu Arnold Schwarzeneggeria - muistelee samalla 80-lukua

Lähde ja koko haastattelu: Yle

Kilpailut

Uusimmat