Kuva: MTV

Koko Suomi leipoo alkaa jälleen - sarjan kilpailijat ja uusi tuomari paljastettiin

30.10.2023 16:15 - Sanni Seppä

Ohjelma alkaa marraskuussa.

Koko Suomi leipoo tulee taas. Uusi kausi starttaa MTV:llä maanantaina 20. marraskuuta klo 20 alkaen. Tuomaristossa Markus Hurskaisen rinnalla nähdään uusi tuomari: kondiittorimestari Juliana Hokkanen. He laittavat yhdessä kisan herkkupalat paremmuusjärjestykseen, kunnes yhdestä kisaajasta kruunataan Suomen paras kotileipuri.

Hokkanen oli 24-vuotiaana valmistuessaan Suomen nuorin kondiittorimestari. Tänä päivänä hän toimii konditoriapuolen opettajana Mikkelissä Etelä-Savon ammattiopistossa. Hänen ominta osa-aluettaan ovat tarkkuutta vaativat modernit useamman komponentin leivonnaiset.

”Alan kehitys ja muutos pitää homman mielenkiintoisena ja tekee siitä paitsi haastavan myös antoisan. Leipuri ei koskaan ole ammatillisesti valmis. Ala kehittyy, uusia tekniikoita ja ratkaisuja tulee jatkuvasti. Näin mielenkiinto ja intohimo leivontaa kohtaan säilyy”, tuore tuomari kertoo MTV:n tiedotteessa.

Kauden mittaan leipureita haastaa moni tuttu klassikkoleivonnainen, jotka leivotaan hieman muunneltuna. Tällä kaudella kakut kasvavat entisestään ja leipurit saavat näyttää luovuuttaan niin veikeissä kuin aisteja huijaavissa taidonnäytteissä. Myös tähtileipurin keltainen essu tuo mukanaan yllättäviä etuja, jotka vaihtuvat jaksosta toiseen, tiedotteessa kuvaillaan.

Myös tulevan kauden kilpailijat on julkistettu. Tällä kaudella leivontataitonsa pääsevät todistamaan Nanette Harmes, Siiri Helin, Eveliina Kautto, Juulia Hyyryläinen, Nella Suutari, Hanna Suojoki, Harriet Järf, Jari Pöllänen, Paula Jalovaara, Heidi Sihvonen, Merja ”Memmu” Kohtala ja Jani Hyyryläinen.

Ohjelman juontajana jatkaa Anne Kukkohovi.

Juliana Hokkanen (vas.) nähdään uudella Koko Suomi leipoo -kaudella. (kuva: MTV)

Lue myös: Koko Suomi leipoo -tuomari jättää ohjelman - "Aika tarttua uusiin haasteisiin"

Lue myös: Koko Suomi leipoo -voittaja on selvillä: "Taitava leipuri koko kisan ajan"

Lue myös: Frendit-perhe muistaa edesmennyttä Matthew Perrya

Kilpailut

Uusimmat