Kuva: MTV

Tässä ovat uudet Ensitreffit alttarilla -ohjelman osallistujat!

06.10.2023 16:15 - Sanni Seppä

Suosikkiohjelma starttaa jälleen 10. lokakuuta.

Huippusuosittu Ensitreffit alttarilla jatkuu jälleen MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla tiistaina 10. lokakuuta klo 21 alkaen. Ohjelman kymmenennellä tuotantokaudella tutustutaan kuuteen elinikäistä kumppania etsivään henkilöön eli kolmeen häitään viettävään pariskuntaan.

Ohjelman asiantuntijoina toimivat tuttuun tapaan psykoterapeutti Tapani Alanen, pastori Kari Kanala ja ratkaisukeskeinen terapeutti Hanna Myllymaa.

MTV on nyt julkistanut uuden kauden osallistujat. Tässä he ovat: 

Julia, 28 vuotta

(kuva: MTV)

Energinen Julia työskentelee urheilukaupassa visualistina ja toimii osana myymälän johtoryhmää. Hänelle aktiivinen elämä ja hyvinvointi ovat tärkeä osa elämää ja vapaa-aikaa. Vapaa-ajallaan hän nyrkkeilee, käy salilla ja ulkoilee jopa kuusi kertaa viikossa.

MTV:n tiedotteessa Juliaa kuvaillaan kiltiksi, empaattiseksi ja impulsiiviseksi. Julia kertoo suurimmaksi saavutuksekseen sen, millainen ihminen hän on nyt, sillä menneisyyden kokemukset ihmissuhteissa olisivat saattaneet kovettaa Julian kuoren.

Hän etsii vierelleen aitoa ja avointa puolisoa, joka jakaa saman elämänmyönteisyyden, arvomaailman ja unelmat. Julia unelmoi miehestä, jonka kanssa voisi seikkailla ja sitten perustaa perheen. 

Waltteri, 28 vuotta

(kuva: MTV)

Waltteri rakastaa seikkailuja, kokemuksia ja matkustamista. Hän on tehnyt ison elämänmuutoksen, jossa elämä kiinteistöbisneksen johtotehtävissä vaihtui ensihoitajan opintoihin.

Tiedotteessa häntä kuvaillaan ystävälliseksi, positiiviseksi ja avoimeksi ihmiseksi, joka haluaa ottaa muut huomioon ja antaa kaikkensa lähimmäisilleen. 

Rinnalleen Waltteri toivoo avointa ja avarakatseista puolisoa, joka kohtelee kaikkia ihmisiä tasaveroisesti ja on ennen kaikkea hyvä ihminen. Waltteri haaveilee myös omasta perheestä.

Aleksi, 26 vuotta

(kuva: MTV)

Aleksi on ihminen, joka luo jo pelkällä olemuksellaan ympärilleen rauhaa ja hyvää oloa. Hän on musikaalisesti erittäin lahjakas herrasmies ja hän opiskeleekin yliopistossa musiikkikasvatusta. Hänellä on myös oma yritys, jonka parissa hän tekee töitä pianonopettajana sekä hyppää lavalle esiintyjänä musakeikoilla.

Musiikin lisäksi Aleksin elämään kuuluu avantouinti, hiihtolenkit, snookerin pelaaminen tai ruuanlaitto ystävien kera. Luonteeltaan hän on rauhallinen, kohtelias ja toiset huomioon ottava, sekä leikkisä ja heittäytymiskykyinen. Tulevaisuuden haaveisiin kuuluu kiinnostava ura sekä mahdollisesti asuminen ulkomailla. Oikean ihmisen kanssa myös perheen perustaminen kiinnostaa, vaikka asian kanssa ei vielä olekaan hoppu.

Riia, 30 vuotta

(kuva: MTV)

Aurinkoinen Riia työskentelee ison yrityksen maksuliikenteen tehtävissä, mutta vapaa-ajalla rentoutumisen ja hyvinvoinnin kulmakivet ovat sporttailu sekä perheen ja ystävien kanssa vietetty aika.

Riian harrastuksiin kuuluvat frisbeegolf, salilla käyminen ja koiran kanssa ulkoilu. Riian elämänrakkaus onkin tällä hetkellä rescue-koira Jalo. Riia kuvaillaan nauravaiseksi, sosiaaliseksi ja tunnolliseksi ihmiseksi, josta löytyy yllytyshullun heittäytyjän lisäksi vahvasti myös introvertti puoli. Muista huolehtiminen kuuluu Riian ydinarvoihin.

Hän etsii puolisoa, joka haluaa nähdä vielä maailmaa, ja jonka kanssa voi olla täysin oma itsensä. Myös hyvät keskustelutaidot ovat tärkeä piirre Riialle.

Matti, 37 vuotta

(kuva: MTV)

Matti on sekoitus rauhallista läsnäoloa sekä kuplivaa iloa, tiedotteessa kuvaillaan. Matti työskentelee unelma-ammatissaan politiikan toimittajana, ja työ onkin iso osa hänen identiteettiään. Matin vapaa-ajan harrastuksiin kuuluu pitkät kävelylenkit, uiminen, sekä sohvalla makoilu tv-sarjojen ja leffojen parissa.

Mattia kuvaillaan sosiaalisesti lahjakkaaksi, ystävälliseksi ja herkäksi ihmiseksi, jolle muiden ihmisten hyvinvointi on ensiarvoisen tärkeää. Matti taitaa myös tahattoman tilannekomiikan salat.

Hän etsii vierelleen puolisoa, jolle merkityksellistä on tavallinen arki, eli jutustelu päivän tapahtumista kokkailun lomassa, pienet ohimenevät hipaisut ja telkkarin katsominen rakkaan kainalossa. Matti haaveilee myös omasta talosta, jossa voisi kasvattaa jälkikasvua.

Pauliina, 28 vuotta

(kuva: MTV)

Rakennusalalla projekti-insinöörinä työskentelevä Pauliina suhtautuu ammattiinsa suurella intohimolla, mutta vielä enemmän hän rakastaa kahta koiraansa Brunoa ja Freddietä

Pauliina on sosiaalinen, päämäärätietoinen ja äärimmäisen huolehtivainen ihminen, jolle perhe ja ystävät ovat tärkeä ja läheinen osa elämää. Pauliinasta löytyy kuvailun mukaan myös temperamenttinen puoli.

Hän omaa iloisen elämänasenteen, joka ei jää keneltäkään huomaamatta. Hän toivookin vierelleen kumppania, jolta löytyisi samanlaista iloa, lämpöä ja hyvää keskustelutaitoa kuin hänestä itsestäänkin. Pauliina on haaveillut myös jo pitkään perheestä.

Lue myös: Ensitreffit alttarilla tulee jälleen - uudella kaudella luvassa ennennäkemätön käänne

Lue myös: The Voice of Finland -ohjelmassa odottamaton käänne: Heikki Paasonen saa juontoparin

Lue myös: Suositusta Only Murders in the Building -sarjasta on tilattu neljäs kausi

Kilpailut

Uusimmat