Kuva: MTV

MTV:ltä on tulossa uusi suoratoistopalvelu - C More ja MTV Katsomo yhdistyvät

06.09.2023 15:45 - Sanni Seppä

Palvelu on saatavilla sekä maksullisena että maksuttomana.

MTV julkaisee lokakuussa uuden MTV Katsomo -suoratoistopalvelun. Yhtiö tiedottaa, että nykyisten suoratoistopalveluiden, eli MTV Katsomon ja C Moren sisällöt siirtyvät uuteen palveluun. Uuden yhdistyneen suoratoistopalvelun nimi on tuttu MTV Katsomo ja se on saatavilla sekä maksutta, että myös maksullisen tilauksen kautta.

C Moren liiketoiminta siirtyi Telia Finlandilta MTV:lle helmikuussa. Nyt MTV aikoo yhdistää kaikki MTV Katsomon ja C Moren sisällöt kokonaan uudelle alustalle. Palvelu julkaistaan 10. lokakuuta. C More -asiakkaat siirtyvät uuteen palveluun syksyn aikana, suoraan asiakkaille ilmoitettavan aikataulun mukaisesti. 

”Uusi MTV Katsomo on koko Suomen kokoinen katsomo. Tuomme kaikki rakastetut sisältömme nyt yhteen palveluun, yhteen osoitteeseen ja yhden kirjautumisen taakse. Yhtenäistämme myös brändejämme osaksi tuttua MTV-brändiperhettä. MTV:n suoratoistopalvelujen katselu on ollut tänä vuonna upeassa kasvussa ja tämä strateginen muutos mahdollistaa meille kasvun jatkumisen”, tiedotteessa kertoo MTV:n toimitusjohtaja Johannes Leppänen.

Lue myös: Jukka Hildénin luotsaama hurja seikkailuohjelma palaa kotikatsomoihin - mukana monia tunnettuja suomalaisia

Lue myös: Kirsi Alm-Siira paljastaa, mitkä uutiset ovat jääneet erityisesti mieleen - "Tekijä oli minun ikäiseni"

Lue myös: Jos pysäyttää auton hetkeksi bussipysäkille, pitääkö siihen pyrkivää bussia väistää? Asiantuntija vastaa ikuisuuskysymykseen

Kilpailut

Uusimmat